Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

VALVONTAKOORDINAATTORI, Keusoten laatu- ja valvontapalvelut

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

VALVONTAKOORDINAATTORI, Keusoten laatu- ja valvontapalvelut

Tule valvontakoordinaattorin virkaan Keusoten laatu- ja valvontapalveluihin. 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusoten) laatu- ja valvontapalveluihin kuuluu erityisasiantuntijoita, valvontakoordinaattoreita, sosiaali- ja potilasasiavastaavia sekä laatuassistentti. Vastaamme hyvinvointialueen laadunhallinnan ja omavalvonnan koordinoinnista sekä kehittämisestä. 

Teemme yhteisöohjautuvasti tiivistä sisäistä ja alueellista yhteistyötä. Keusote on yhteisöohjautuva Lean-organisaatio, jossa työntekijöitä ja työyhteisöjä tuetaan työnantajan tarjoamilla koulutuksilla ja valmennuksilla. Valvontakoordinaattorina toimit hyvinvointialueen omavalvonnan asiantuntijana ja olet tärkeässä roolissa toiminnan kehittämisessä.  

Laatu- ja valvontapalveluiden valvontakoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm. hyvinvointialueen

  • omavalvonnan koordinointi ja raportointi
  • palvelutuotannon ohjaus ja neuvonta omavalvonnan sekä palvelujen lainmukaisuuden ja laatuvaatimusten mukaisessa toteuttamisessa ja seurannassa
  • palvelutuotannon toiminnan aikainen valvonta
  • valvonnan prosessien ja käytänteiden kehittäminen

Tehtävässä edellytämme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta, tavoitteellista ja kehittävää työotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Käytännön kokemus valvonnasta, sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön, viranomaismääräysten, laatuvaatimusten ja -suositusten tuntemus katsotaan eduksi. Kielitaidon osalta vaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuksesi ja halusi perehtyä sosiaali- ja terveydenhuollon omavalvontaan, lainsäädäntöön, sekä kokonaisuuksien hallinta muuttuvassa toimintaympäristössä tukevat onnistumistasi tehtävässä.

Työskentelyalueena on koko Keusoten alue ja työtä tehdään pääsääntöisesti etänä.
Toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä perhekeskus Renttossa, jossa on yhteiskäyttöön tarkoitettuja työtiloja, myös muut alueen toimipisteet ovat käytettävissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta tehtävään. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Palkkaus- ja muut palvelussuhteenehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointialueen laatupäällikkö Minna-Maarit Immonen, puh. 050 497 2581, minna-maarit.immonen@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14.00

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.