Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIT, Hyvinkään terveysasema

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIT, Hyvinkään terveysasema

Kävimme mutakuopat konsulttiasiassa, mutta nyt saappaat ovat puhtaat ja täytettävänä Sinun jaloillasi. 

Astu sisään perusterveydenhuollon pariin. 

Terveysasemalla olet osa moniammatillista tiimiä. Olet avainhenkilö yhdessä tiimin kanssa potilaan kohtaamisessa ja sairauden hoitamisessa. Työskentelet vauvasta vaariin toiminta-ajatuksessamme, joka tuottaa asiantuntevaa palvelua potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Työhösi voi kuulua sektorityötä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, tavallisimmin yhtenä päivänä viikossa. 

Meillä on itseohjautuva työkulttuuri ja meidän työtämme tuetaan valmentavalla johtajuudella. Kuitenkaan me emme työskentele yksin, vaan sinulla on työssäsi koko henkilökunnan tuki. Omassa tiimissä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. Saat työllesi konkarien tuen ja voit myös kasvattaa omaa osaamistasi.  

Työ terveysasemalla antaa sinulle paljon lääkärin urallasi. Hoidat ja autat potilaita heidän arkisissa asioissa ja sinun työlläsi on iso merkitys mahdollisessa jatkohoidossa. Opit sairauksista sekä perustoimenpiteistä.

Me arvostamme ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä. Potilas- ja asiakaskohtaamisiin tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sujuvan suomen kielen suullisen, että kirjallisen osaamisen. 

Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen 6430,09 e/kk. Palkka määräytyy Keusoten uraporraspalkkatason ja LS:n mukaan. Lisäksi maksamme mahdolliseen erityisvastuuseen liittyvää lisää sekä toimenpidepalkkiot.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa ylilääkärit Tuula Salokangas, 050 497 0876, tuula.salokangas@keusote.fi tai Tuulia Saario, 050 497 2996.

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.