Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, lasten ja nuorten vammaispalvelut

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 04.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, lasten ja nuorten vammaispalvelut

Tule Keusoten vammaispalveluiden tiimiin, jossa pääset keskittymään lasten ja nuorten parissa tehtävään vammaissosiaalityöhön.

Haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa, jotka sijoittuvat lasten ja nuorten tiimiin. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä vammaissosiaalityössä. 

Haettavan tehtävän työpisteet sijaitsevat juna-asemien läheisyydessä Hyvinkään Rentolla ja Järvenpäässä Myllytiellä, molemmat työpisteen ovat lähellä rautatieasemaa. Asiakkaita vastaanotamme heidän kotikunnissaan ja usein kotikäynnein, mutta myös etätyö on meillä luonteva osa työtä. 

Tehtäviisi kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten lasten ja alle 25-vuotiaiden nuorten sekä heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö. Työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista ja päätöksentekoa vammais- ja kehitysvammapalveluista sekä omaishoidon tuesta. Suunnitelmallista sosiaalityötä tehdään yhteistyössä asiakkaan verkostojen kanssa.  Työnjakoa on kehitetty ja kehitetään edelleen Keusoten vammaissosiaalityössä. Sosiaalityöntekijä vastaa tiimissä erityisen tuen tarpeessa olevista ja laajojen palvelukokonaisuuksien asiakkaista, työparityö on myös luonteva osa työtä. 

Odotamme sinulta erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, taitoa toimia monialaisissa verkostoissa sekä kehittämismyönteisyyttä. Vammaissosiaalityön tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi muuta sosiaalityön työkokemusta 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän. Pääset ammatilliseen ja osaavan työtiimiin, jossa on hyvä tehdä vammaissosiaalityötä. Työtäsi tukee myös tiimin lähiesihenkilö. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalityöntekijän pätevyys sekä soveltuvuus, mutta kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat, joilla on vaadittavat opinnot viransijaisuudessa työskentelyyn. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen virkasuhde (2kpl) alkaen 1.5.2024 tai sopimuksen mukana
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4051,99 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää sekä voimme hyödyntää myös Keusoten vinkki- ja sitoutumispalkkiota. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön esihenkilö Lea Finer, puh. 050 497 8910, lea.finer@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.