Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, pohjoisen alueen aikuissosiaalityö, Mäntsälä

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 15.03.2024, 9:00
  • Suljettu 29.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, pohjoisen alueen aikuissosiaalityö, Mäntsälä

Etsimme asiakaslähtöistä sosiaalityöntekijää osaksi ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa aikuissosiaalityön tiimiämme.

Virka sijoittuu aikuisten sosiaalipalveluiden ja työhön kuntoutuksen vastuualueelle, pohjoisen tiimiin. Hallinnollinen työpiste sijaitsee Mäntsälässä Karhukujalla. Lisäksi käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet. Mäntsälä on viihtyisä kunta, joka sijaitsee hyvien liikennöintiväylien risteymässä, joten työpaikalle kulku sujuu helposti. 

Sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi sekä asiakkaiden palveluiden koordinointi. Teet työtäsi itsenäisesti ja parityönä osana moniammatillisia verkostoja sekä päätät tarvittaessa suunnitelman mukaisen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käytöstä, tilapäismajoittamisesta, välitystilipalveluista sekä tukihenkilöpalveluiden hankinnasta.

Tehtävään voit olla konkari tai vasta valmistunut – saat työsi tueksesi koko yksikön. Me olemme tiiminä avoin, positiivinen sekä itseään kehittävä ja työssäsi on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön, että tekemisen tapoihin.  Työsi tukena on LEAN’n perustuva, valmentava esimiestyö. Kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin. Työtäsi tukee säännölliset tiimikokoukset sekä työnohjaus. Työaikasi on joustava ja Sinulla on sovittaessa etätyömahdollisuus. 

Tarjoamme sinulle ajanmukaiset työtilat ja –välineet sekä henkilöstöetuuksia mm. alennukset Keusoten alueen uimahalleihin, Epassi ( 200 e/vuosi) hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedun, auton käyttöedun sekä vakituisille työsuhdepolkupyörä ja -sähköpyöräedun. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3946,18 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaikamuotona 37,75 h/vko.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme ja näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat osoitteessa www.keusote.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa Aikuissosiaalityön esimies Heini Kuosmanen, 040 807 4087, heini.kuosmanen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 29.3.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.