Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALIOHJAAJA, Nurmijärven lastensuojelun avohuolto

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALIOHJAAJA, Nurmijärven lastensuojelun avohuolto

Tule meille Nurmijärven lastensuojelun avohuollon tiimiin sosiaaliohjaajan virkaan. 

Sinua odottaa toisiaan tukeva ja innostava ammattitaitoinen porukka.

Lastensuojelun avohuollon sosiaaliohjaajan paikka sijoittuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Nurmijärven toimipisteeseen. Työtilat sijaitsevat Nurmijärven virastotalolla Kirkonkylällä. Lastensuojelun avohuollon tiimi Nurmijärvellä on pysyvä ja toiminta vakiintunutta.

Tiimissä työskentelee kuusi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa ja lastensuojelun avohuollon esihenkilö. Lisäksi tiimin käytössä on Keusoten systeemisen perheterapeutin ja sihteerien työpanosta. Samassa toimipisteessä työskentelee myös Keusoten lastensuojelun tehostetun perhetyön kuusi perheohjaajaa. 

Sosiaaliohjaaja toimii työparina lasten asioista vastaaville sosiaalityöntekijöille, huolehtii lapsen ja perheen osallisuudesta, osallistuu suhdeperustaiseen ja systeemiseen työskentelyyn sekä tekee verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on kohtaavaa ja asiakasta kunnioittavaa muutostyötä. 

  • Työtä tehdään pääsääntöisesti virka-aikaan ja sinulla on mahdollisuus suunnitella itse työaikasi käyttöä. Tarjoamme sinulle työtilan, mutta voit sovitusti tehdä töitä myös osittain etänä.
  • Tarjoamme sinulle perehdytystä esihenkilöltä, tiimiltä ja Keusoten johtavalta lastensuojelun asiantuntijalta.
  • Työn tukena toimii kokeneet kollegat, säännölliset tapaamiset esihenkilön kanssa, lastensuojelun hallinnolliset kokoukset, alueellinen asiakasohjausryhmä, lastensuojelun moniammatillinen asiantuntijaryhmä, johtavan asiantuntijan tuki ja mahdollisuus lakimiesten konsultaatioon. 
  • Työhyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työterveyshuollon palvelut sekä säännöllisen työnohjauksen. 
  • Työtehtävissä on mahdollista käyttää työautoa, mutta oman auton käyttömahdollisuus helpottaa. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja sekä kykyä arvioida lapsen etua ja tilannetta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Työ on suunnitelmallista lastensuojelutyötä, mutta pitää sisällään myös kiireellisiä työtehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä 817/2015 § 8).

Lisätietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja voi kysellä lastensuojelun avohuollon esihenkilö Johanna Huoviselta, 050 497 0432,  johanna.huovinen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.