Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALIOHJAAJA, Eteläisen alueen aikuissosiaalityö

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALIOHJAAJA, Eteläisen alueen aikuissosiaalityö

Aloita uusi ura meidän kanssamme! 

Aikuisten sosiaalipalveluiden ja työhön kuntoutuksen vastuualueelle, aikuissosiaalityöhön eteläiselle alueelle vapautuu virka sosiaaliohjaajalle

Eteläinen alue kattaa Järvenpään sekä Tuusulan alueet. 

Sosiaaliohjaajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa muiden kuin sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaaliohjaus ja tarvittaessa palvelutarpeen arviointi. Työsi sisältää asiakkaiden neuvontaa, ohjausta ja tukea palvelujen käytössä sekä yhteistyötä eri tukimuotojen yhteensovittamisessa. 

Teet työtäsi itsenäisesti sekä työparityönä osana moniammatillisia verkostoja sekä päätät tarvittaessa suunnitelman mukaisen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käytöstä, tilapäismajoittamisesta, välitystilipalveluista sekä tukihenkilöpalveluiden hankinnasta. 

Työaikasi on joustava ja Sinulla on sovittaessa etätyömahdollisuus. Kiinteä työpiste sijaitsee Järvenpään JUST:ssa lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta, jossa käytössäsi on ajanmukaiset työtilat ja –välineet. 

Lean organisaationa työsi tukena on valmentava esimiestyö, säännölliset tiimikokoukset sekä työnohjaus. Suhtaudumme myös myönteisesti kouluttautumiseen ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin. Lisäksi käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet.

Tartu tilaisuuteen! Me tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ammatillisesti moniulotteisissa työtehtävissä osana avointa, positiivista ja itseään kehittävää tulosyksikköä, jossa on mahdollisuus itse vaikuttaa työn sisältöön ja tekemisen tapoihin. 

Kelpoisuusehtona on 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Työaikamuotona 38,25h/vko.
  • Voit tutustua tarkemmin Keusoteen rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aikuissosiaalityön esimies Heini Kuosmanen, p. 040 807 4087, heini.kuosmanen@keusote.fi ja jälkihuollon esihenkilö Minna Lindqvist p. 040 807 4376, minna.lindqvist@keusote.fi

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.