SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja (sosionomi), erityislastenkoti Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 10.04.2024, 13:25
  • Suljettu 13.05.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja (sosionomi), erityislastenkoti Espoo

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme nyt erityislastenkoti Rauhaan

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Erityislastenkoti Rauha on vuonna 2020 avattu seitsemänpaikkainen lastenkoti Espoon Matinkylässä. Rauha sijaitsee meren, luonnon ja hyvien kulkuyhteyksien sekä palveluiden äärellä. Lastenkoti tarjoaa lastensuojelun sijaishuoltoa alle 13-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat kuntouttavaa hoitoa ja turvallisia aikuisia ympärilleen. 

Tietoa tehtävästä

Oletko empaattinen, lämminhenkinen ja kehittymismyönteinen lastensuojelun ammattilainen, jolle on tärkeää luoda sijoitetuille lapsille turvallista ja hoitavaa kasvuympäristöä? Tule mukaan erityislastenkoti Rauhaan osaksi SOS-Lapsikylän valtakunnallista lastensuojelun ammattilaisten porukkaa!

Ohjaajana pääset tekemään lasten hoito- ja kasvatustyötä, tiivistä omaohjaajatyöskentelyä sekä aktiivista yhteistyötä lapsen läheisten ja hänen verkostonsa kanssa.

Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa ja se sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää sosionomin AMK-tutkintoa. Odotamme sinulta myös aiempaa lastensuojelun työkokemusta, kuten kokemusta sijaishuollosta, omaohjaajatyöstä ja lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. 

Suhdeperustaisuus ja dialogisuus ovat sijaishuoltomme perusta. Haluamme, että ammattilaisemme omaavat tutkivan mielen ja halun ymmärtää lapsen taustaa ja kokemuksia. Pääset hyödyntämään näitä taitojasi, kun tavoittelemme lapsen kuntoutumista sekä kykyä rakentaa myönteisiä vuorovaikutussuhteita aikuisiin ja toisiin lapsiin. Tehtävässä pitää pystyä toimimaan lapsilähtöisesti, itseohjautuvasti ja ratkaisukeskeisesti. Meillä koko työyhteisö työskentelee yhdessä lapsen edun mukaisesti.

Työssä vaaditaan vastuullisuutta sekä rohkeutta työskennellä myös itsenäisesti. Arvostamme perhetyön kokemusta, laitoshoidon lääkelupia ja nepsy-osaamista.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja innostavan työn uudistuvassa ja kasvavassa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi noin 400 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä, jossa työn keskiössä on aina lapsen paras. Meillä on kannustava ja kehitysmyönteinen työilmapiiri ja tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä esimerkiksi mahdollisuudella palkallisiin opintovapaapäiviin. Kehittymisesi ja työsi tukena on lisäksi SOS-Lapsikylän sähköinen oppimisympäristö, Kyläkoulu.

Rauhan henkilökunnalle tarjotaan laaja ja monipuolinen koulutuskokonaisuus sekä prosessinomaista tukea lasten tiiviisiin omaohjaajasuhteisiin. Tehtävässä onnistumista tukee esihenkilön lisäksi oma työtiimi sekä lastenkodin taustajoukkoihin kuuluvat sosiaalityöntekijä ja psykologi/perheterapeutti. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan vakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä joustavat työnteon tavat.

Lisätietoja: 

Lisätietoja tehtävästä antaa erityislastenkoti Rauhan johtaja Pertti Luoma, p. 044 491 4252. Hae tehtävää 12.5.2024 mennessä helposti ja nopeasti ilman CV:tä ja erillistä hakemusta verkkosivuillamme osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=503. Hakulomake löytyy sivun alaosasta. Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: