Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän terveysasema

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän terveysasema

Tule perusterveydenhuollon pariin Mäntsälään. 

Haemme sairaanhoitajaa terveysasemalle. 

Työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, etävastaanotoilla ja tarvittaessa myös vastaanotoilla. Työ on pääosin päivätyötä. 

Tarjoamme monipuolisen, moniammatillisen ja vireän työyhteisön, jossa pääsee kehittämään omaa ja työyhteisön toimintakulttuuria. Keusote on koulutusmyönteinen, koko ajan kehittyvä organisaatio.  Voit olla raudanluja osaaja tai vasta valmistunut, me panostamme hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä sekä kokemusta infektiopotilaiden, että tarkkailua vaativien potilaiden hoidosta. Etuna tehtävän hoitamiselle on kokemus kiirepotilaiden hoidosta, etäpalvelu- sekä vastaanottotyöstä. Edellytämme hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. 

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätietoja antaa hoitotyön esimies Tanja Salminen, puh. 050 497 1101, tanja.salminen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.