Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään kotihoito, yli 12kk

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 07.03.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään kotihoito, yli 12kk

Tunnistatko itsesi: reipas ja oma-aloitteinen sairaanhoitaja, joka haluaa tehdä työtä tiimissä hyvinkääläisten ikäihmisten hyväksi?

Tule Hyvinkään kotihoitoon, jossa tarjolla pidempi sijaisuus.

Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimityötä, jossa toimitaan tiiviisti lähihoitajien työn tukena.

Hyvinkään kotihoito on jakautunut viiteen alueelliseen tiimin.  Sairaanhoitaja toimii tiimeissä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitajana toimit tiimin työyhteisön toiminnan ja hoidon laadun kehittäjänä sekä asioiden jalkauttajana työyhteisöön. Konsultoida voi kotihoidon lääkäriä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Työaika on arkityötä ja yleistyöajassa.  

Sairaanhoitajan rooli on keskeinen tiimin toiminannassa. Tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia sekä lähihoitajia ja pyrimme työssämme itse- ja yhteisöohjautuvaan toimintaan. Tehtävässä saat mahdollisuuden olla kehittämässä omalta osaltasi kotihoitotyötä. Saat lisäksi monipuolisen työnkuvan ja työ tarjoaa ammatillisen kehittymisen.

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 2.4.2024 – 19.1.2025.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa  kotihoidon esihenkilö  Anette Salo, puh. 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi tai kotihoidon esihenkilö Laura Kuurlunti, puh. 0504971902 laura.kuurlunti@keusote.fi. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana!

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.