Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

OSASTOKUNTOUTUKSEN ESIHENKILÖ, yli 12kk

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 25.04.2024, 14:00
  • Haku päättyy 09.05.2024, 14:00
  • 09.05.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OSASTOKUNTOUTUKSEN ESIHENKILÖ, yli 12kk

Kiinnostaisiko moniammatillinen yhteistyö esihenkilöroolissa? 

Osastokuntoutuspalveluun avautuu pidempi sijaisuus kuntoutusalan ammattilaiselle.  

Osastokuntoutuspalveluita tuotetaan hyvinvointialueen akuuttiosastoilla ja Keusoten kuntoutuskeskuksessa. Osastokuntoutuksen palvelut kuuluvat terveyspalvelujen ja sairaanhoidon palvelualueelle, kuntoutuspalvelujen tulosalueelle. Kuntoutuspalvelut pitävät sisällään mm. lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, aikuisten avokuntoutuspalvelut, kotikuntoutuspalvelut, osastokuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. 

Keusoten Kuntoutuskeskuksessa tuotetaan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita sekä kurssimuotoista kuntoutusta. Akuuttiosastot sijaitsevat hyvinvointialueen terveyskeskuksissa. Kuntoutus akuuttiosastoilla pitää sisällään kuntoutusta potilaille, joiden toimintakyvyssä on tapahtunut heikentymistä sekä moniammatillista yhteistyötä osaston henkilökunnan ja muiden sidosryhmien kanssa. Osastokuntoutuspalvelujen moniammatillinen henkilöstö koostuu tällä hetkellä fysio-, toiminta- ja puheterapeuteista, sekä muista kuntoutusalan ammattilaisista. Henkilöstöä on yhteensä noin 30.

  • Osastokuntoutuksen esihenkilö vastaa oman tulosyksikkönsä johtamisesta, toiminnan seuraamisesta ja raportoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Työssä korostuu enenevissä määrin moniammatillinen yhteistyö, verkostomainen työskentely ja jaettu johtajuus. Esihenkilön työhön sisältyy laajan alueen hallinta, ymmärrys asiakkaan palvelu- ja hoitoketjuista sekä palvelujen kehittäminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa asiakastarpeiden mukaisesti, kustannustehokkuus huomioiden. 
  • Esihenkilötyötä tehdään yhdessä toisten tulosalueiden esihenkilöiden kanssa. Työsi tukena toimivat mm. kuntoutuspalvelujen ammattilaiset, esihenkilökollegasi, koordinoivat esihenkilöt, asiantuntijat sekä tulosaluepäällikkö. 
  • Keusotessa toiminta pohjautuu Lean’n ja itse- ja yhteisöohjautuvuuden periaatteisiin, joiden hallinta katsotaan työssä suoriutumisen kannalta eduksi. Kuntoutuspalvelujen tulosalueella ja osastokuntoutuksen palveluissa pääsetkin kehittämään ja jalkauttamaan näitä periaatteita yhteistyössä kollegoidesi ja henkilöstösi kanssa. Tukea kehittämiseen saat organisaation tukipalveluilta. Lisäksi koulutuksia, työnohjausta ja erilaista valmennusta on saatavilla tulosalueen määrärahojen puitteissa ja tarpeiden mukaisesti.
  • Ensisijainen työskentelypisteesi sijaitsee Keusoten Kuntoutuskeskuksessa Nurmijärvellä. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta liikkua säännöllisesti koko hyvinvointialueella. Työssä on ajoittainen etätyömahdollisuus, mutta pääsääntöisesti työ tapahtuu Keusoten Kuntoutuskeskuksessa läsnä ollen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kuntoutusalan substanssiosaamista ja ymmärrystä etenkin sairaalapalveluista ja ikääntyneiden palveluista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, joista toivotaan olevan näyttöä. Lisäksi työssä tarvitaan paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Eduksi katsotaan ymmärrys tiedolla johtamisesta ja digitaalisista palveluista.

Kelpoisuusehtona edellytämme kuntoutusalan ylempää korkeakoulututkintoa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 31.12.2025 asti. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
  • Tehtäväkohtainen palkka 4024,18 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto, kuntien liikuntaedut sekä auton käyttö- ja polkupyöräetu) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa kuntoutuspalvelujen koordinoiva esihenkilö Satu Raatikainen, puh. 050 497 1046. satu.raatikainen@keusote.fi,Yhteydenotot ajalla: 2.5.2024 klo 12-16, 3.5.2024 klo 12-15, 7.5.2024 klo 13:00-16:00

Hakuaika päättyy 9.5.2024 klo 14.00

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.