Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJA, pohjois-Tuusulan kotihoito

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 28.03.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, pohjois-Tuusulan kotihoito

Jokelan kotihoito (pohjois-Tuusula) on vailla lähihoitajaa. 

Olisitko Sinä sydämellinen hoitaja, joka tulisi osaksi tiimiämme?

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa, kuntoutumista edistävää ja tavoitteellista.  

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolinen ja sisältää monipuolisen tiimityön. Kotihoidossa työ tapahtuu asiakkaan luona. Työ on asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollista työtä. Lähihoitaja vastaa yhdessä tiimin kanssa vastuu asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista.

Työnkuvaan kuuluu asiakaslähtöinen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tukipalvelujen järjestämistä. Työtä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin turvaten ikääntyneiden asiakkaiden laadukas hoito vuoden ympäri. 

Me tarjoamme moniammatillisen, osaavan sekä huumorintajuiset työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Toimimme tiimeissä yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Panostamme perehdytykseen ja tiimeissä autamme toinen toisiamme.  

Tehtävään tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Toivomme, että olet työskennellyt ikääntyneiden kanssa ja sinulla olisi kokemusta myös kuntouttavasta työotteesta. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Lisätiedot antaa kotihoidon esimieheltä Stina Helenius, 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fiKontaktoimme hakijoita jo hakuajalla.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Ja hei: tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä ja tulee Keusoten ulkopuolelta. Palkkiot maksetaan 6kk ja 12kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.