Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Tikkarelli, lyhytaikaishoidon yksikkö, Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Tikkarelli, lyhytaikaishoidon yksikkö, Järvenpää

Tule kesän tekijäksi Tikkarelliin! 

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn mukavien työkavereiden parissa. 

Tikkarelli tarjoaa lyhytaikaishoitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille arkisin ja viikonloppuisin. 

Lyhytaikaishoidon tavoitteena on tarjota erityistä tukea tarvitseville asiakkaille turvallista ja yksilöllistä hoitoa sekä tukea perheiden jaksamista. Asiakkaiden on mahdollista viipyä hoitojaksoilla muutamasta tunnista useaan viikkoon. 

Työ suunnitellaan asiakkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Päivät voivat sisältää asiakkaiden perushoidon lisäksi esimerkiksi ulkoilua, leikkiä tai musiikin kuuntelua. Tikkarelli sijaitsee Tuusulanjärven rannalla samalla kampusalueella Step-koulutuskeskuksen kanssa. 

Toivomme Sinulta aktiivista otetta työhön sekä innokkuutta tutustua jokaiseen asiakkaaseen yksiköinä sekä halua oppia uutta, johon me tarjoamme tukea ja osaavat kollegat. 

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. 

Lisätiedot antaa Tikkarellin palvelupäällikkö Heidi Mäkisalo, puh. 040 304 7470, heidi.makisalo@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita hakuajan, joten kerrothan kattavasti itsestäsi sekä osaamisestasi. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde (8 työntekijää) ajalle 1.5.-8.9.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso vodaan sopia yksilöllisesti. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652.41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.