Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: SAIRAANHOITAJA, Järvenpään nuorisoasema, 3kk

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: SAIRAANHOITAJA, Järvenpään nuorisoasema, 3kk

Hei sinä nuorten kanssa tehtävästä työstä innostunut sairaanhoitaja: 

kiinnostaako sinua työ nuorten mielenterveyteen ja päihteidenkäyttöön liittyvien asioiden parissa? Tule kesäksi osaksi Järvenpään moniammatillista nuorisoasemamme tiimiä!

Keusoten nuorisoasemat vastaavat terveydenhuoltolain mukaisesti 13-17 -vuotiaiden alueella asuvien tai opiskelevien nuorten mielenterveys- ja päihdehoidosta. Hoitoon ottaminen perustuu hoidon tarpeen arviointiin. Lisäksi nuorisoasemilla tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontaa ikäluokan perheille.

Nuorisoasemalla tehtävä työ on itsenäistä ja monipuolista työtä. Sairaanhoitajan työssä painottuu hoitosuunnitelman mukainen yksilöllinen ja terapeuttinen työ nuorten kanssa, mutta teemme töitä myös vanhempien, perheiden sekä verkoston kanssa. Lisäksi voimme tarjota ryhmämuotoista tukea. Vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön, työn suunnitteluun ja työn tekemisen tapoihin on paljon. Voit tehdä työtä joustavasti omia vahvuuksiasi hyödyntäen.

Järvenpään nuorisoasema on ammatillisesti ja asiakaslähtöisesti työtä tekevä tiimi, johon uuden työntekijän on helppo tulla. Tiimissä työskentelee lisäksesi kaksi sairaanhoitajaa, sosiaaliohjaaja, psykologi, osa-aikainen lääkäri, sosiaalityöntekijä sekä nuorisoasemapalvelujen esihenkilö.

Työtehtävien hoitamiseksi työkokemus mielenterveyteen tai päihdetyöhön liittyvästä nuorten ja heidän perheidensä parissa tehtävästä työstä ovat eduksesi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto, mutta huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 20.5.-31.8.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3195,25. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika 38h 15min.

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisoasemapalvelujen esihenkilö Aila Helminen, puh. 050 497 0232, aila.helminen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.