Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ, Sairaanhoitaja, Aurinkomäen palvelukoti, Pornainen

  • Sijainti Pornainen
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ, Sairaanhoitaja, Aurinkomäen palvelukoti, Pornainen

Tule meille sairaanhoitajaksi Aurinkomäen palvelukotiin Pornaisiin kesällä -24! 

Voit olla alan kokenut konkari, vastavalmistunut tai alan opiskelija, tehdään työstä juuri sinulle sopiva.

Meillä Aurinkomäessä on ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa. Aurinkomäen palvelukoti sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä. Asukaspaikkoja meillä on 19, ne sijoittuvat pieniin ja kodikkaisiin Tammelan ja Mäntylän ryhmäkoteihin. Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi.

Aurinkomäessä sairaanhoitajan työ on päivätyötä arkena. Työhön kuuluu asukkaiden päivittäisistä toiminnoista huolehtiminen, lääkehoitoa, verinäytteidenottoa ja lääkärin kiertojen hoitaminen. Sairaanhoitaja on osa moniammatillista hoitotiimiä ja vastaa osaltaan tiiminsä sairaanhoidollisista ja lääkehoitoon liittyvistä tehtävistä.  

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä sekä aktiivista ja positiivista sekä innostunutta työotetta. Arvostamme kiinnostusta ikäihmisten hoitotyöstä, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä. Toivomme sinun olevan halukas kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja tiimin toimintaa siten, että asukkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja palvelua, ajattelet kehittämistyön olevan tärkeä osa muutoksen mahdollisuutta tehdä asioita paremmin ja näet tärkeänä oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen. Toivomme sinulta itse- ja yhteisöohjautuvuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. 

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaan- tai terveydenhoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (sh-opiskelija 140 op suoritettuna). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Lisätiedot sinulle antaa palveluasumisen esimies Sari Kaikkonen, 050 497 1982, sari.kaikkonen@keusote.fi ja vastaava sairaanhoitaja Satu Niemi 050 497 7552, satu.niemi@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde sopimuksen mukaan 3.6.-31.8.2024 väliselle ajalle.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.