Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Keittäjä, Ridasjärven päihdehoitokeskus, Hyvinkää

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Keittäjä, Ridasjärven päihdehoitokeskus, Hyvinkää

Kesätöihin Ridikselle? 

Haemme keittäjää kesäajan sijaisuuteen laitoskeittiöömme Päihdehoitokeskus Ridasjärvelle.

Olemme 54-paikkainen päihdekuntoutuslaitos täysi-ikäisille henkilöille. Laitoksemme sijaitsee Ridasjärven kylällä, noin 13 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Tehtävä sijoittuu pääsääntöisesti kesä-elokuulle, mutta voimme räätälöidä työsuhteen keston sinulle sopivaksi. 

Keittäjän tehtäviin kuuluu ruoan esivalmistusta, ruoan valmistusta, esillepanoa ja tarjoilua linjastosta. Keittäjä huolehtii myös omavalvonnasta ja sen toteutumisesta. Työ on 2-vuorotyötä, myös viikonloppuina, työvuorot ajoittuvat klo 6:30-18:00 välille.

Toivomme sinulta joustavaa ja rakentavaa asennetta sekä hyviä organisointi – ja tiimityötaitoja. Oman auton käyttö ja ajokortti on välttämätön sijaintimme ja julkisen liikenteen vähäisyyden vuoksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn laitoskeittiössä, maalaismaiseman rauhassa. Olemme saaneet positiivista palautetta siitä, että meille on kiva tulla töihin ja hyvä yhteishenkemme näkyy arjen työssä.

Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus sekä voimassa oleva hygieniapassi.

Lisätietoja antavat Hoitotyön esihenkilöt, Katariina Heinonen, 045 7750 0157, katariina.heinonen@keusote.fi tai Timo Rautavuori, 045 7750 1951, timo.rautavuori@keusote.fi

Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde sopimuksen mukaan 13.5.-30.9.2024 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka 2230,20 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.