Antell Eteläinen Oy

Ravintolatyöntekijä, Antell Thales, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.04.2024, 15:00
  • Suljettu 12.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolatyöntekijä, Antell Thales, Vantaa

Haemme lounasravintolaan motivoitunutta, innostunutta ja positiivisella asenteella olevaa Ravintolatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa lounassalaattien ja vitriinituotteiden valmistaminen, iltavuorossa ruoan lämmittäminen ja tarjoilu, kassatyöskentely, puhtaanapito,  astiahuolto, edustustarjoilujen hoitaminen sekä muut tehtävät salissa että keittiössä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6.30- 14.30 välille ja 2-3 kertaa viikossa  klo 10.30-18.00 välille. Iltavuorossa työskennellään yksin n. klo 14.30-18.00 välillä.

Toivomme, että sinulla on sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista monipuolisista tehtävistä. Olet ammattitaitoinen ravintola-alan moniosaaja, jonka intohimona on palvella asiakkaitamme suurella sydämellä. Toimit osana osaavaa tiimiämme, mutta pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat organisoida työt tehokkaasti. Olet monitaitoinen, ripeä ja iloinen henkilö, joka on valmis tekemään kaikenlaisia töitä keittiössä ja ravintolasalissa. Olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässäsi. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, ja saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
  • osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
  • liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
  • työvaatteet ja työkenkätuen
  • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö, yhteystiedot löydät ilmoituksen alaosasta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Löydät meidän somesta

Osaamisalue: