Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

ESIHENKILÖ, Kotihoidon resurssienhallintayksikkö

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 28.03.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ESIHENKILÖ, Kotihoidon resurssienhallintayksikkö

Keusoten keskitetyssä kotihoidon resurssienhallintayksikössä on paikka vapaana innovatiiviselle esihenkilölle! 

Haemme 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan virkasuhteeseen esihenkilöä Keusoten kotihoidon resurssienhallintayksikköön. 

Ikääntyneiden kotona asumista tukevien palvelujen kokonaisuuteen sisältyy arviointijaksotoiminta, kotihoidon palvelut sekä keskitetty kotihoidon etäpalveluyksikkö ja keskitetty resurssien hallinnan yksikkö. Tätä kokonaisuutta johtaa kaksi kotihoidon koordinoivaa esihenkilöä 14 lähiesihenkilön kanssa, kotona asumista tukevien palveluiden päällikön alaisuudessa.  

Esihenkilönä vastaat yksikkösi toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta ja osaamisen johtamisesta. Lisäksi vastaat yksikkösi taloudesta ja tiedolla johtamisesta. Keusote on yhteisöohjautuva lean-organisaatio, jossa työntekijöitä ja työyhteisöjä tuetaan työnantajan tarjoamilla koulutuksilla ja valmennuksilla.  Esihenkilö on tärkeässä roolissa oman yksikkönsä toiminnan kehittämisessä.  Resurssienhallinnan yksikön esihenkilön tehtäviin kuuluvat mm. kotihoidon 

  • toiminnanohjauksesta vastaaminen 
  • henkilöstöresurssien riittävyyden seuranta ja riskien tunnistaminen, arviointi sekä hallinta yhdessä muiden kotihoidon esihenkilöiden ja koordinoivan esihenkilön kanssa
  • henkilöstöresurssoinnin kehittäminen ja kehittämishankkeisiin osallistuminen 
  • sijaistarpeen arviointi ja sijaisten hankinnan prosessista vastaaminen 
  • henkilöstövuokrauskokonaisuuden koordinoiminen 

Tehtävässä edellytämme kokemusta esihenkilötyöstä sekä itsenäistä työotetta ja paineensietokykyä arjen muuttuvissa tilanteissa.  Edellytämme myös kotona asumista tukevien palveluiden kentän tuntemusta ja kotihoidon työkokemusta. Näytöt tiedolla johtamisesta ja muutoksen johtamisesta katsotaan eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.  

Työskentelyalueena on koko Keusoten alue. Yksikön työtilat sijaitsevat Tuusulassa (os. Louhostie 1, 04300 Tuusula), mutta työtä on mahdollista tehdä tällä hetkellä osittain myös etänä. Edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.   

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, joka sisältää vähintään 30 op laajuiset johtamisopinnot tai aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon opistotasoinen tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen opinnoilla.  

Tietoja palvelussuhteesta:  

  • Vakituinen virkasuhde 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3888,58 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.  
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue työsuhde-eduistamme (mm. työterveyshuolto, polkupyöräetu) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa kotihoidon koordinoiva esihenkilö Heidi Hallikainen, puh. 050 497 1632, heidi.hallikainen@keusote.fi

Haastattelut pidetään Hyvinkäällä maanantaina 15.4. klo 9-11 ja tiistaina 16.4. klo 9–11. Kyseessä on jatkohaku 14.3.24 päättyneeseen resurssienhallintayksikön esihenkilön hakuun. Haussa huomioidaan aiemmat hakemukset.

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.