Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

APULAISYLILÄÄKÄRI, Mäntsälän terveysasema

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:30
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

APULAISYLILÄÄKÄRI, Mäntsälän terveysasema

Tervetuloa apulaisylilääkäriksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Mäntsälän terveysasemalle!

Haemme Keusoten Mäntsälän ja Pornaisten vastaanottopalveluihin apulaisylilääkäriä nykyisen siirtyessä ylilääkäriksi. Meillä on hyvät ja osaavat ammattilaiset ja lääkärit viihtyvät meillä. 

Tehtävään sisältyy kliinisen työn lisäksi työn toiminnallista johtamisvastuuta, mutta ei esihenkilövastuuta. Apulaisylilääkärinä olet tärkeä tekijä uusien lääkäreiden perehdytyksessä ja tiimin lääkäreiden tukemisessa työssään yhdessä ylilääkärin kanssa ja teet kiinteää yhteistyötä yksikön tiiminvetäjien ja Keusoten vastaanottopalveluiden muiden vastuuhenkilöiden (hoitotyön esihenkilöt ja apulaisylilääkärit) kanssa. Tehtävässä osallistut toiminnan kehittämiseen käytännössä sekä konsultointiin ja koulutukseen. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos-Omni360.

Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaisen palkan. Osa-aikainen työ ja osittainen etätyö on mahdollista. Henkilöstöetuina meillä on käytössämme mm. Epassi 200 e/vuosi, jota voi käyttää oman valinnan mukaan hyvinvointiin, liikunta- tai kulttuurietuihin. Tarjoamme vakituisille työntekijöille työterveyspainotteisen sairaanhoidon työterveydenhuollossa sekä työsuhdepolkupyörä- ja sähköpyöräedun.

Tehtävässä voit toimia myös toimipaikan koulutusvastaavana lääkärinä ja hoitaa Keusoten koulutuspaikkasopimuksessa määritellyt koulutusvastaavan tehtävät, mikäli sinulla on yliopiston myöntämät yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajaoikeudet. 

Kelpoisuusehtona on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa. Katsomme vahvaksi eduksi HY:n hyväksymät erikoislääkärikouluttajaoikeudet.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 8165 e/kk. Lisäksi maksamme toimenpidepalkkiot ja Lääkärisopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Koulutusvastaavana toimimisesta maksetaan erityisvastuulisää.  
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiprosessiimme sekä näe vaadittavat luvat/todistukset ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointisivustolta www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot avopalveluiden ylilääkäri Tarja Kovasiipi, 050 497 0777, tarja.kovasiipi@keusote.fi ja Tuulia Saario, 050 497 2996, tuulia.saario@keusote.fi.

Hakuaika päätyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.