Kaiku Siivouspalvelut Oy

Siivooja Laitila

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Siivooja Laitila

Siivooja Laitila, Kaiku Siivouspalvelut Oy, Kesätyö, Rauma

Tarvitsemme Kaiku Siivouspalvelut Oy:n iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin reipasta ja ahkeraa siivoojaa kesätöihin Laitilaan heinäkuulle. Työaika klo 6. – 14.00. Työssä vaaditaan ajokorttia ja omaa autoa.

Kaiku Siivouspalvelut Oy on korkeatasoisiin ja yksilöllisiin siivouspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimintamme lähtökohtana ovat tyytyväiset asiakkaat, ammattitaitoiset ja hyvinvoivat työntekijät sekä nopea reagointi muuttuviin tilanteisiin.

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja olemme sitoutuneet kehittämään työntekijöidemme osaamista. Tavoitteenamme on, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja viihtyvät joukossamme pitkään.

Toivomme löytävämme hyviä työntekijöitä, mikä tarkoittaa, että osaat työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Siivoustyö on tarkkuutta vaativaa työtä, jossa vaaditaan myös reippautta ja joustavuutta.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme työhön myös uusia alalla. Tärkeintä on, että pidät siivoamisesta ja haluat kehittyä työssäsi.

Palkkaus:11,73 €/h
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:01.07.2024
Työn kesto:11 pv – 1 kk, 27.7. asti
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:sähköpostitse:paivystys@kaikusp.fi
Kirjoita hakemukseen Kesätyö Laitila/ write summer job Laitila
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: