RTK-Palvelu Oy

Siivoojia Laitilaan, Uuteenkaupunkiin, Kalantiin ja Lokalahdelle kesäksi

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 08.04.2024, 13:00
  • Suljettu 01.06.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivoojia Laitilaan, Uuteenkaupunkiin, Kalantiin ja Lokalahdelle kesäksi

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

 

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ aamu- päivä- ja iltavuoroihin, osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin seuraaville paikkakunnille:

  • Laitila 
  • Uusikaupunki 
  • Kalanti 
  • Lokalahti

Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksessa. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät. Suomen kielen taito, sekä aiempi siivouskokemus on suurta plussaa. Myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme  nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Työ on kokoaikainen ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, mainitse myös millaisissa vuoroissa ja ajanjaksolla olet käytettävissä.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.