HR Satama Finland Oy

Kokoonpanohitsaaja Kauhajoen seudulle

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Kokoonpanohitsaaja Kauhajoen seudulle

Kokoonpanohitsaaja Kauhajoen seudulle, HR Satama Finland Oy, Seinäjoki

Etsimme erilaisten teräsrakenteiden valmistamisen ja myynnin parissa toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Kokoonpanohitsaaja Kauhajoen seudulle

Tehtävänkuvaus

Pääset työstämään RST:tä, MST:tä ja alumiinia pääasiassa ohutlevytöinä. Eniten tulet tehtävässä käyttämään TIG -menetelmää, mutta tarpeen niin vaatiessa pääset hitsaamaan myös MIG/MAG:lla. Tulet käsittelemään erilaisia kevyemmän teollisuuden hitsauskokoonpanoja ja pienteräsrakenteita. Työssäsi tulet säännöllisesti käyttämään erilaisia hitsauspiirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä ja selviydyt niistä jo itsenäisesti. Eduksesi katsomme metallialan koulutustaustan, sekä tehtävään soveltuvat hitsauspätevyydet. Voit olla joko metallialan kokenut konkari, tai alalta jo hieman kokemusta omaava tulevaisuuden lupaus.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen päivätyön perinteikkäässä ja arvostetussa asiakasyrityksessämme. Joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen tarjoaa yhtiössä käytössä oleva liukuvan työajan malli. Tukenasi asiakasyrityksemme nykyaikaisissa tuotantotiloissa kanssasi työskentelee ammattitaitoiset ja kannustavat kollegat, joille työn laatu on kunnia-asia!

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan noin 14-17e/h välillä, joten avaathan meille osaamistasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Kauhajoen seutu

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: