Tapahtumalaite Oy

Huoltoasentaja ammattikeittiö- ja ravintolalaiteh

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 23.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Huoltoasentaja ammattikeittiö- ja ravintolalaiteh

Huoltoasentaja ammattikeittiö- ja ravintolalaiteh, Tapahtumalaite Oy, Tapahtumalaite Oy, Seinäjoki

Tapahtumalaite Oy on arvostettu ammattikeittiölaitteiden, kylmälaitteiden ja erilaisten juoma- ja baarilaitteiden merkkivapaa asennus- ja huoltoliike. Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella sopimushuoltoliikkeenä usealle ammattikeittiö- ja ravintolalaitetoimittajalle ja päivystämme 24/7. Huollon asiakaskuntamme koostuu muun muassa ammattikeittiölaitetoimittajista, paikallisista ravintoloista ja yökerhoista, pikaruokaravintoloista, grilleistä, huoltoasemista, hoitolaitoksista ja muista ammattikeittiö- ja ravintolalaitteiden loppukäyttäjistä. Teemme tämän lisäksi huolto- ja asennustyötä kuluttajakodinkonepuolella, sekä lämpöpumppuasennuksia.

Haemme Seinäjoelle ammattitaitoista ja kokenutta huoltoasentajaa vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa olet arvostettu ja huollon osalta ratkaiseva osa porukkaamme. Päätoiminen toiminta-alueesi on Etelä-Pohjanmaa, mutta joskus työkeikat suuntautuvat myös laajemmalle alueelle.

Työnkuvaus:
Perehdytyksen jälkeen vastuullasi on ensisijaisesti hoitaa itsenäisesti ja vastuullisesti huoltotilausten mukaisia ammattikeittiö- ja ravintolalaitteiden vianhaku- ja korjaustehtäviä. Työssä vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta ja olet yrityksen käyntikortti ympäri Etelä-Pohjanmaata. Vaihdellen vuodenaikojen mukaan työnkuvaasi saattaa kuulua myös lämpöpumppujen asennusta ja huoltoa sekä laitevuokrauspuolella toimimista vaihtuvissa paikoissa asiakkaidemme luona festivaali- tai muissa tapahtumaympäristöissä.

Työssäsi vianhaku- ja korjaustyöt kohdistuvat päivittäin muun muassa näihin laitteisiin:
Kaupan kylmä- ja ravintolakylmäasennukset ja huoltotyöt (alle 3 kg sisältävät omakoneelliset laitteet)
Kaupan ja ravintoloiden sähköllä tai kaasulla toimivat lämminlaitteet, kuten uunit, paistotasot, upporasvakeittimet ym.
Snack food laitteet, pehmiskoneet, erilaiset juomalaitteet ja -automaatit
Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet, pyykinpesu- ja kuivauskoneet
Lisäksi myös kuluttajapuolen suuret kodinkoneet kuten uunit, pesulinjan laitteet, keskuspölynimurit jne.
Muut kaasutoimiset laitteet
Katsothan myös sivuiltamme mitä merkkejä ja laitteita työalueesi tulee sisältämään:
https://tapahtumalaite.fi/asennus-ja-huolto

Mitä edellytämme Sinulta:
Työ on ammattitaitoa vaativaa ja tarvitset joko aiempaa kokemusta em. laitteiden huolloista, tai sitten muun työkokemuksen tuoman kyvyn löytää laitteesta vian syy ja korjata se.
Etsimällämme henkilöllä on kylmäasentajan pätevyys (vähintään Tukes alle 3 kg), sekä sähköalan tutkinto ja kokemusta laitekorjauksista. Voimassa jo olevat tai myöhemmin suoritettavat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA 1 hätäensiapukortit.
Paineensietokykyä, oma-aloitteellisuutta ja itsenäistä työskentelykykyä, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Vähintään B luokan ajo-oikeutta. Vähintään kohtalaisia it taitoja (yleisimmät sovellukset, internet ja sähköposti asetuksineen jne.). Valmiutta osallistua päivystysrinkiin.

Mitä tarjoamme sinulle:
Löytäessämme osaavan ammattilaisen jolta keikan ajo sujuu, arvostamme häntä ja tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen. Tarjoamme varmasti kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan, lain vaatimaa huomattavasti laajemmat työterveyspalvelut, sekä työnantajan maksaman vapaaehtoisen sairauskuluvakuutuksen. Lisäksi hyvät ja nykyaikaiset työskentelyvälineet, puhelinedun, autoedun ym.
Mielekkään ja vaihtuvan työnkuvan, jossa sinulla on itsenäisyyttä ja vapautta määritellä itse työpäiviesi kulku.
Mahdollisuuden valita työaika paremmin sinulle sopivaksi, jolloin pystyt hyvin sovittamaan yhteen perhe-elämää tai muuta vapaa-ajan elämää. Työaika on sovittavissa joko normaalina virkatyöaikana, tai sopimuksen mukaan, jolloin saat itse päättää päiviesi työajat ja pituudet.
Laajan laiteteknisen ja tietotaidollisen tuen toimeksiantajiltamme tehtäviesi menestyksekkääseen ja tehokkaaseen hoitamiseen.
Työnantajan tarjoaman jatkuvan kouluttamisen ja kehittymisen työssäsi, joka luetaan työajaksi ja josta maksetaan asiaankuuluva korvaus.
Mukavan työyhteisön, sekä pienen ja ketterän organisaation jossa kaikki tuntevat toisensa. Mikäli olet aikeissa muuttaa paikkakunnalle työn perässä meillä on tarvittaessa alkuun pääsemiseksi tarjota myös kalustettu asunto toimitiloissamme.

Hakuprosessi:
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, tartu heti toimeen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mielellään CV:llä varustettuna meille sähköpostilla mahdollisimman pian.

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian Markus Latva, 010571
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mielellään CV:llä varustettuna meille sähköpostilla mahdollisimman pian.
Yhteystiedot:Latva, Markus, tapahtumalaite@tapahtumalaite.fi, +358105711330
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: