HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Myyjä, Vuorotteluvapaansijaisuus, Sokos Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 23:59
  • 21.05.2024, 23:59

Myyjä, Vuorotteluvapaansijaisuus, Sokos Helsinki

Myyjä, Vuorotteluvapaansijaisuus, Sokos Helsinki, HOK-Elanto Liiketoiminta Oy, Sokos Helsinki, Helsinki

Sokos-tavaratalot sijaitsevat maamme suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa. Ketjuun kuuluu 19 monipuolista tavarataloa, kauneuteen sekä naisten ja miesten pukeutumiseen keskittyvää Sokosta. Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952.

Haemme myyjiä monipuolisiin kaupan työtehtäviin vuorotteluvapaasijaisuuksiin Helsingin keskustan Sokos tavarataloon, muodin alueille

Työtehtävät sisältävät kassalla työskentelyä, osastoilla asiakkaiden palvelemista, sekä osaston siisteydestä huolehtimista. Olemme erittäin iloisia, jos sinulla on pukeutumisneuvojan koulutus ja aito kiinnostus muodin alaan.

Olethan aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka saa hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus, sekä halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä, sillä työvuorot tulevat painottumaan iltaan ja viikonloppuun. Sokos Helsinki palvelee ma-pe 9-21 ja la-su 10-18.

Tarjoamme sinulle työn, jossa työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia kaupan tehtäviä. Työssä pääset myös oppimaan uutta ja kehittymään. Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat esimerkiksi, kun asioit ruokakaupassamme, ruokailet ravintolassamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotellissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, joka on käytettävissä ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Työtehtävän tiedot:
Sopimustunnit: 30 h/vko ja 37,5 h/vko
Työsuhteen muoto: työsuhde on määräaikainen, kyseessä vuorotteluvapaasijaisuus ajalle 3.6-10.9.2024 (30h/vko), 3.6-29.11.2024 (37,5h/vko) ja 1.7.-27.12.2024 (30h/vko).

Vuorotteluvapaasijaisen kriteerit:
– Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
– Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
                                      – Poikkeus: Yksi päivä työttömyyttä välittömästi ennen sijaisuutta riittää, jos
– Sijainen on alle 30-vuotias vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
– Sijainen on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
– Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija tai päätoiminen yrittäjä. Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluihin mahdollisesti jo hakuajan aikana. Paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 660 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa toimialueellaan työpaikan yli 6700 palvelualan ammattilaiselle yli 400 toimipaikassa. S-ryhmä on Suomen suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet verkostoitua ryhmän sisällä alasi ammattilaisten kanssa.

HOK-Elanto on hyvän mielen työpaikka!
Meille palvelualan merkittävänä työnantajana on tärkeää varmistaa, että jokaisella meistä HOK-Elantolaisista olisi joka päivä hyvä mieli töissä. Hyvä työmme työntekijöidemme mielenterveyteen liittyvän avoimuuden ja ennaltaehkäisevän työn osalta palkittiin helmikuussa 2024 Mieli ry:n hyvän mielen työpaikka -tunnustuksella. #hyvänmielenhokelanto

Palkkaus:Aikapalkka, palkkatyö
Työ alkaa:03.06.2024, 3.6-10.9.2024 (30h/vko), 3.6-29.11.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Vuorotteluvapaasijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Tehtävää tulee hakea ilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella. Emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia.
Yhteystiedot:Hellsten, Heidi, heidi.h.hellsten@sok.fi, +358107660131
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: