Kesko Oyj

Hevi-osaston hoitaja K-Supermarket Lähderanta, Es

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 3:00
  • 31.05.2024, 3:00

Hevi-osaston hoitaja K-Supermarket Lähderanta, Es

Hevi-osaston hoitaja K-Supermarket Lähderanta, Es, Kesko Oyj, Espoo

K-Supermarket Lähderanta on Tavallista parempi ruokakauppa Espoon Laaksolahdessa. Liikeideamme pohjautuu nimenomaan Parempaan ruokakauppaan ja haluammekin tarjota asiakkaillemme perusruokakaupan lisäksi paljon yllätyksellisyyttä, ideoita ja tuotteita, joita ei ihan läheltä muilta löydy.

Heviosastolla on taso ja odotukset korkealla ja etsimme nyt osastonhoitajan perhevapaan ajaksi tuuraajaa 31.7.2025 saakka. Mahdollisuus jatkaa työsuhdetta muilla osastoilla sijaisuuden jälkeen.

Etsimämme henkilö on työskennellyt aiemminkin tilausvastuullisena heviosastolla, on luova ja ymmärtää kaupan tunnuslukuja. Työ on itsenäistä ja täällä saat vapaat kädet ja mielikuvituksesi saa lentää! Osastonvastaavana hoidat osastosi markkinoinnin, tilaukset, sesongit, ennakot ja valikoiman. Ymmärrät, että työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja sinulle on itsestään selvää, että olet loistava asiakaspalvelija ja hyvä työkaveri. Meille rekrytään vain Tavallista parempia tyyppejä!

Työ on aamupainotteista, mutta meillä myös osastonhoitajat tekevät toisinaan iltavuoroja. Meillä myös jokainen suoriutuu tarvittaessa kassatyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle joustavan ja innostuneen työnantajan, kivat työkaverit, hyvät henkilökuntaedut ja kehittyvän kaupan. Työ alkaa joustavasti, viimeistään heinäkuussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lähetä hakemuksesi 31.5. mennessä osoitteeseen paivi.orava@k-supermarket.fi. Mahdolliset kysymykset arkisin klo 10-12 040-745 7295/Päivi Orava.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, 31.07.2025, Perhevapaan sijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Päivi Orava, paivi.orava@k-supermarket.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: