Etra

Kesätyöntekijä myymälämyyntiin – Etra Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 22.03.2024, 8:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijä myymälämyyntiin – Etra Turku

Haemme Turun ETRA Megacenter myymäläämme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

myymälämyyntiin määräaikaiseen työsuhteeseen touko-elokuun ajaksi.

Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ja osa Etola-yhtiöitä. Pidämme teollisuuden koneistot pyörimässä yli 300 000 tuotteen valikoimallamme. Ainutlaatuisen ja osaavan asiakaspalvelumme ytimessä ovat huippuluokan asiantuntijat. Pakettiautosta paperitehtaaseen, palvelemme kaikkia yritysasiakkaita koosta riippumatta samalla rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. 

Palvelemme yli 40:ssä Megacenterissä Helsingistä Kittilään ja Baltiasta Skandinaviaan sekä monikanavaisesti verkkokaupasta aina uuden ajan palveluvarastoihin. Emme siis vain myy tuotteita ja palveluita, vaan menemme vielä askeleen pidemmälle. Modernien palveluvarastoratkaisujen avulla asiakkaiden tarvitsemat tuotteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla.

Olet asiakaspalveluhenkinen, innokas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme ETRA Megacenterissä. Tehtävänkuva on monipuolinen. Se sisältää myynti- ja asiakaspalvelutyötä myymälässämme.

Etran kesätyöhön hakevalta toivomme kaupallisen tai teknisen alan opintoja ja tehtävää hoitaakseen on osattava suomen kieltä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Olet kehittymishaluinen ja omalla innostuksellasi uuden oppimiseen pystyt korvaamaan tuotetietouden puutteita. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä. 

Palkka Kaupan tesin mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa  4.-5.4.2024 klo 15–16 paikallisjohtaja Seija Lindberg, puh. 040 7743714.

 

 

Osaamisalue: ,