Clevry International Oy

Junior Software Designer

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 26.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Junior Software Designer

Junior Software Designer, Clevry International Oy, Oulu

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Wisetimelle, Junior Software Designereita Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään opinnoistasi tai harrastuneisuuden parista hankittua osaamistasi ohjelmointiin liittyen. Voit olla vielä opintojasi viimeistelevä tai juuri valmistunut henkilö, jolla on jo hyvä pohjaosaaminen SQL:stä sekä ymmärrystä jostakin käyttöliittymien toteuttamiseen sopivasta perinteisestä ohjelmointikielestä, esim. Delphi, C# .NET. Wisetimella saat kattavan perehdytyksen ja sinulle opetetaan heillä tarvittavat teknologiat. Mikä parasta, pääset osallistumaan jo varhaisessa vaiheessa asiakasprojekteihin, ja vastuusi lisääntyy jatkuvasti uutta oppiessasi. Tärkeintä on aito into ja halu kehittää omia taitoja pitkäjänteisesti ohjelmoinnin parissa.

Tehtävässä osallistut ERP-toiminnanohjausjärjestelmän kehitykseen. Selvität myös tukipyyntöjä tiimisi kanssa sekä osallistut viikkopalavereihin osana isompaa kansainvälistä tiimiä, joissa käydään läpi järjestelmän kehitystä, asiakastarpeita sekä uusia tukipyyntöjä. Pyynnöt voivat sisältää selvitystyötä tai uusien toiminnallisuuksien toteutusta. Toteutus sisältää front-end- ja back-end -koodausta. Front-end -toteutuksessa ohjelmointikielenä on Delphi ja back-end on rakennettu Oraclen tietokannan ympärille. Versionhallintaratkaisuna on käytössä Git.

Asiakasyritys

Motherson on kansainvälinen konserni, joka palvelee useita eri teollisuuden aloja monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla. Motherson on yksi 25:sta suurimmasta ajoneuvoteollisuuden toimittajasta maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tehtaita 42:ssä eri maassa ja 190 000 työntekijää. Konsernimme keskiössä ovat ihmiset – toimintaympäristömme on aidosti maailmanlaajuinen ja kulttuuriamme vie eteenpäin monimuotoisuus. Wisetime Oy (PKC Groupin tytäryhtiö), osa Motherson Groupia, on toiminnanohjausjärjestelmien asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa. Ainutlaatuista toiminnanohjausjärjestelmäämme käytetään globaalisti useilla eri aloilla, kuten elektroniikka- ja johdinsarjateollisuudessa, kone- ja mekaniikka-alalla sekä ympäristöteknologian parissa. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän perustan urapolkujensa rakentamiseen. Jos haluat tehdä työtä, jolla on merkitys – tule mukaan tiimiimme. Lisätietoja Wisetimesta: https://wisetime.motherson.com/

Pääasialliset tehtävät
– Asiakkaan tukipyyntöjen selvittäminen ja teknisten ongelmien ratkominen
– Järjestelmän kehitys: sisältäen asiakastarpeiden ymmärtämisen, uusien toiminnallisuuksien toteutuksen, testauksen ja dokumentoinnin
– Front-end- ja back-end -koodausta omien vahvuuksiesi mukaan

Odotamme sinulta
– Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. datanomi/tradenomi/insinööri)
– Hyvää tietokantaosaamista (Oracle PL/SQL tai joku muu SQL-pohjainen ratkaisu)
– Ymmärrystä jostakin front end -koodaukseen sopivasta ohjelmointikielestä (Delphi, C# .NET)
– Asiakaslähtöistä, itseohjautuvaa ja oppimishaluista työskentelyotetta
– Ratkaisukeskeistä ja kehityssuuntautunutta ajattelutapaa
– Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
– Mahdollisuuden pitkään uraan, jossa pääset muotoilemaan urapolkusi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan
– Tilaisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin
– Työpaikan, jossa kehittää itseäsi osaavan tiimin tukemana
– Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
– Mahdollisuuden joustavaan hybridityömalliin perehdytysjakson jälkeen
– Viihtyisät toimitilat Oulun keskustassa
– Hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, haethan tehtävää nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Viimeinen hakupäivä on 28.4.2024, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Clevryn Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen (suvi-anna.salonen@clevry.com).

Kun olet hakenut tehtävää, pyydämme sinua suorittamaan roolikohtaiset persoonallisuus- ja kykyarviointimme. Voit täyttää arvioinnit sinulle sopivana ajankohtana ja palata niiden pariin myöhemmin, jos et pysty täyttämään kaikkia osioita heti. Roolista riippuen arviointien suorittamiseen menee yhteensä n. 30-75 minuuttia.

Huomioithan, ettemme tietosuojasyistä voi ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse. Hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen (suvi-anna.salonen@clevry.com)
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: