WSP Finland Oy

Sähkösuunnittelija, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

Sähkösuunnittelija, Oulu

Sähkösuunnittelija, Oulu, WSP Finland Oy, Oulu

Yhteiskunnan uudet tarpeet, ilmastonmuutoksen vaikutukset elinympäristöömme ja paine tehostaa hupenevien resurssien käyttöä edellyttävät meiltä innovatiivista ja monialaista suunnittelutyötä. Tulisitko sinä mukaan joukkoomme rakentamaan parempaa tulevaisuutta?

Onko sinulla halu kasvaa modernien sähköjärjestelmien asiantuntijaksi? Haemme Oulun talotekniikkatiimin vahvistukseksi

Sähkösuunnittelijaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä kasvavassa huipputiimissä osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä. Voit olla jo kokemusta kartuttanut alan ammattilainen, vastavalmistunut tai alan opiskelija. Meillä on puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa projekteissa aina asuin- ja toimistorakennusten suunnittelusta teollisuuden kohteisiin. Tehtäviisi kuuluvat sähkö- valaistus- tele- ja turvasuunnittelu sekä joissakin kohteissa myös AV-suunnittelu. Kaikkia näitä sinun ei tarvitse heti osata, mutta pääset tutustumaan niihin kokeneiden ammattilaisten tuella.

Odotamme sinulta:

– Sähkötekniikan ammattikorkeakoulututkinto sähköisen talotekniikan tai sähkövoimatekniikan koulutusohjelmasta. (Vastavalmistuneet ja alan opiskelijat huomioidaan hakuprosessissa)

– Lisäpätevyydet katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

– Suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista; muu kielitaito katsotaan eduksesi.

– Magicad -ohjelmiston perusteiden tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän.

– Mahdollisuus hybridityöhön.

– Erittäin asiantuntevat kollegat ja projektipäälliköt sekä vahvan asiakaspohjan

– Viihtyisät toimitilamme tarjoavat loistavat puitteet lähitöille.

– Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut (tämän linkin takaa lisää) ja mikä parasta -työn, johon on mukava tulla!

Monialainen ja kansainvälinen yrityksemme tarjoaa loistavat mahdollisuudet luoda itsensä näköinen urapolku. Meillä pääset tekemään töitä vaihtelevissa projekteissa, kasvattamaan teknisen asiantuntijuuden lisäksi myös kestävyysosaamistasi ja mikä parasta – tekemään töitä hyvässä porukassa.

Kiinnostuitko? Tule mukaan tiimiimme!

Jätä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 6.5.2024.Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai WSP:llä työskentelystä antaa suunnittelupäällikkö Tomi Aholalta p. 043 850 1411, tomi.ahola@wsp.com.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 68 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tomi Ahola, tomi.ahola@wsp.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: