Barona Oy

Varastotyöntekijä

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä, 8 paikkaa, Barona Oy, Barona Logistiikka Oy, Hämeenlinna

Oletko työhön tarttuva ja fyysistä työtä pelkäämätön työntekijä? Kiinnostaako varastotyö?

Asiakasyrityksemme viihtyisä jakelukeskus Hämeenlinnan Moreenissa tarvitsee reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä varastotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin alkavan kesän, syksyn ja talven sesonkien ajaksi. Pääosin uudet tekijät työskentelevät keräily- ja pakkaustyössä, joihin tarjotaan aloittaessa kattava perehdytys. Keräilytyössä käytetään helppokäyttöistä matalakeräyskonetta ja pakkaustyössä työskennellään pakkauspisteellä osaavan tiimin ympäröimänä. Tarvitset siis työssä alkuun pääsemiseksi hyvän työmotivaation ja asenteen, valmiuden oppia uusia asioita ja riittävän fyysisen kunnon. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa 5:30-22:30 välillä. Halukkailla on mahdollisuus työskennellä ajoittain myös yövuorossa.

Odotamme sinulta:

– Luontaista tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, tarkkuutta sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin.

– Mahdollisuutta työskennellä joustavasti nopeastikin muuttuvan tarpeen mukaan.

– Sujuvaa suomen kielen osaamista sekä vähintään 18 vuoden ikää.

– Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on positiivinen ote työhön sekä luontainen tekemisen meininki!

Tarjoamme sinulle:

– Energisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä nykyaikaisen ja siistin työympäristön.

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja loppuvuoden sesongin kestävän työsuhteen Baronalla. Hyvällä tekijällä on tilanteen mukaan mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

– Reilun työpaikan arvostetussa yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa.

– Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

– TES:in mukaisen palkkauksen, joka kehittyy mukana osaamisesi kasvaessa.

Mikäli työskentely varastotehtävissä, osana mukavaa työyhteisöä kiinnostaa, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikkoja on avoinna useita, mutta ne täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Tuomo Virolainen
tuomo.virolainen@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: