Adecco Finland Oy

Viljankäsittelijä Turenkiin, Suomen Viljava Oy

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Viljankäsittelijä Turenkiin, Suomen Viljava Oy

Viljankäsittelijä Turenkiin, Suomen Viljava Oy, 3 paikkaa, Adecco Finland Oy, Janakkala

Etsimme nyt syksyn kiireisiin viljankäsittelijöitä sesongin ajaksi Turenkiin!

TYÖTEHTÄVÄ

Viljankäsittelijänä työskentelet viljan vastaanotossa, teet viljanäytteistä analyysejä sekä autat monipuolisissa kunnossapitotöissä alueella. Työskentelet Suomen Viljavan Turengin toimipisteessä, jossa varastoidaan viljaa ja viljatyyppisiä tuotteita siiloissa irtotuotteina. Yksikkö vastaanottaa ja lastaa irtotuotteet autoihin tai junaan. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta kiirehuipuissa toivomme valmiutta joustaa työajoissa.

Viljankäsittelijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa heinä- elokuun vaihteessa ja jatkuu sesongin keston mukaan arviolta syys-lokakuulle.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn, jossa saat työskennellä monipuolisesti viljan käsittelyn ja varastoinnin parissa. Sinut perehdytetään kattavasti tehtäviin. Tehtävään sovelletaan kaupanalan työehtosopimusta ja palkka määritetään työehtosopimuksen sekä aiemman kokemuksen mukaan.

ODOTAMME SINULTA

Työtehtävässä on etua, mikäli viljan parissa työskentely on tuttua sinulle entuudestaan tai sinulla on kokemusta varastotöistä ja trukeista. Allergisuus viljalle, pölylle sekä punavihervärisokeus ovat työtä rajoittavia tekijöitä.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:

– ymmärrys erilaisista viljalaaduista
– vastuullinen asenne työtä kohtaan
– oma-aloitteisuus ja huolellisuus
– hyvä fyysinen kunto ja valmius työskennellä myös korkealla

YRITYKSESTÄ

Suomen Viljava Oy on Suomen suurin viljan ja agri-bulkraaka-aineiden käsittelyyn ja varastointiin erikoistunut yritys. Tarjoamme varastointi- ja käsittelypalveluja sekä kotimaassa että vienti-, tuonti- ja transitokaupassa toimiville yrityksille. Satamavarastoissa varastoimme puolet ja käsittelemme noin 80 % Viljavan volyymeista. Sisämaan varastot palvelevat kotimaan teollisuutta sekä toimivat ensisijaisina varastoina huoltovarmuusviljalle. Tutustu toimintaamme tarkemmin https://www.suomenviljava.fi/

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 19.5.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan Adeccolla:

Kaisa Eerola, Adecco 040 546 3186 tai kaisa.eerola@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Viljankäsittelijä, viljan vastaanotto, vilja, kaupan ala, varastointi, varastotyö, maatalousala, sesonkityö, Suomen Viljava Oy, Turenki, Adecco

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Elokuu
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Kaisa Eerola,

kaisa.eerola@adecco.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: