Barona Oy

KESÄTYÖ – DNA Etämyyjä Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 23:59
  • 28.05.2024, 23:59

KESÄTYÖ – DNA Etämyyjä Turku

KESÄTYÖ – DNA Etämyyjä Turku, 6 paikkaa, Barona Oy, Barona SCC West Oy, Turku

Onko tulevan kesän työpaikka vielä hakusessa? Haluaisitko mukaan huipputiimiin ja kartuttaa arvokasta työkokemusta, josta on taatusti hyötyä tulevaisuudessa? Myyntitiimimme hakee kesäksi hyviä tyyppejä huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista – olisitko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme uusia etämyyjiä aloittamaan matkansa kanssamme DNA:lla, yhteisellä menestyksen tiellä.

Yhteisen matkamme aikana pääset oppimaan ja kehittämään tärkeitä taitoja tulevaisuuteesi kesätyöntekijöille räätälöidyn uuden myyjän polun avulla. Vakaus, turvallisuus ja oppiminen – näistä kulmakivistä kesätyö DNA:lla muodostuu. Yhteisen matkamme aikana kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa ja ilman tulospaineita. Etenemme kanssasi pienin askelin oppimistavoitteita eteenpäin, valmennamme, harjoittelemme, autamme. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle.

Etämyyjänä pääset tarjoamaan DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin, asiakkaan tarpeista riippuen. Myyntitaitojen valmennuksen lisäksi saat kattavan perehdytyksen palveluihimme sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamiin urakehitysmahdollisuuksiin.

Työaika ja palkkaus

– Työtä voi tehdä joko 30 tuntia viikossa (6h työpäivät) tai 37,5 tuntia viikossa (7,5h työpäivät). Työaika on pääosin arkisin 8-18 välisenä aikana. Satunnaisesti tehdään myös lauantai- ja iltavuoroja. Uudistetun vuoromallimme avulla vapaa-aikasi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

– Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, ja tienaat aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,80 e/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa kuitenkin huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, keskipalkan ollen noin 20€/h eli 2500 €/kk, 6h päivillä.

– Lisäksi alkuperehdytyksen jälkeen työntekijällä on mahdollisuus etätöihin!

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa porukkaamme juuri sellaisena kuin olet!

Jätäthän hakemus pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan! Lisätietoja tehtävästä saat: applicantsupport@barona.fi

HUOM! Tehtävässä toimimisessa edellytyksenä täysi-ikäisyys sekä sujuva suomen kielen taito. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Baronan Rekrytointi
applicantsupport@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: