HR Satama Finland Oy

Myynnin ja asiakaspalvelun kesätyöt #KesäksiSatam

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Myynnin ja asiakaspalvelun kesätyöt #KesäksiSatam

Myynnin ja asiakaspalvelun kesätyöt #KesäksiSatam, HR Satama Finland Oy, Helsinki

Tule Kesäksi Satamaan!

Kesäksi Satamaan on HR Sataman kesätyökampanja, jonka tarkoitus on tehdä kesätöiden hakemisesta helppoa ja yksinkertaista. Ei lukuisia hakemuksia, erillisten työkokemusten täyttämistä kohta kerrallaan tai jatkuvaa työnhakuportaalien päivystämistä.

Jätä meille yksi hakemus mielenkiintoisen toimialan alle, niin profiilisi on mukana kaikissa HR Satamalle avautuvissa kesätyörekrytoinneissa! Olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva ja sinua kiinnostava paikka avautuu!

Myynnin ja asiakaspalvelun tekijöitä etsivät asiakasyrityksemme toimivat laajasti erilaisilla asiakaspalvelun ja myynnin tekijöitä vaativilla aloilla. Tehtäväsi voi keskittyä esimerkiksi kesäkioskille tai kesämatkailun parin liittyvään sesonkityöskentelyyn. Tärkeintä on, että olet vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja aurinkoinen asiakaspalvelija, jolle on kaikkein tärkeintä löytää tilanteeseen kuin tilanteeseen hyvä ratkaisu. Tulet toimeen sujuvasti suomenkielellä ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme uskallusta puhua englantia ja ruotsia, mutta kerro rohkeasti myös muusta kielitaidosta hakemuksesi yhteydessä!

Kesäksi Satamaan -haku alkaa tammikuussa ja kestää aina huhtikuun lopulle saakka. Asiakasyrityksemme tekevät kesätyörekrytointeja eri aikoihin keväällä, joten myös sopivia paikkoja avautuu jatkuvasti.

Jättämällä hakemuksen rekrytointijärjestelmäämme olet mukana kaikissa kesätyöhauissa, jotka sopivat valitsemaasi sijaintiin ja työtehtäviin. Huomaathan, että olemme yhteydessä ehdokkaisiin sitämukaa, kun sopivia paikkoja avautuu, joten voi olla että otamme sinuun yhteyttä hyvin pian tai vasta pidemmällä keväällä. Tiedotamme sinulle loppukeväästä joka tapauksessa, vaikka kesätyöpaikka ei tällä kertaa löytyisikään.

Muuta

Kesätöiden aloitus voidaan katsoa omiin aikatauluihisi ja opintoihisi sopivasti. Yleisimmin kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuulle. Kerro meille profiilissasi, milloin voisit työskennellä niin osaamme etsiä sinulle juuri oikean paikan! Kerro myös, olisitko halukas jatkamaan töissä myös syksyllä.

______________________

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa… (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat… (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa… (https://www.instagram.com/hrsatama)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Suorahakutiimi, suorahakutiimi@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: