Arctic Career Oy

Keittiön vuoropäällikkö, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 29.04.2024, 11:00
  • Suljettu 14.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Keittiön vuoropäällikkö, Oulu

Hei sinä keittiöpuolen rautainen ammattilainen, etsitkö uusia haasteita urallesi? Haluatko päästä tuntemaan palan Lappia keskellä Oulua ja tarjoamaan asiakkaille aitoja pohjoisen makuja? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä

etsimme Kitchen & Bar Oulaan KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen!


Pohjoisen elämyksiä kunnioittava ja Lapin tuntoja herättävä ravintola on hotellimme sydän. Saamen kielen sana ”oula” tarkoittaa tulvavesiä – samaan sanaan perustuu myös kautta aikain virtaavasta joestaan tunnetun Oulun nimi. Oulan keittiömestareiden suunnittelemat annokset tuovat Lapin luonnon lautaselle herkällä ja puhuttelevalla tavalla. Tarjoilemme yllätysmenun lisäksi hieman rennompia klassikkolistan annoksia sekä palkittua aamiaistamme.

Työstä tarkemmin:

Etsimämme henkilö omaa vahvan kokemuksen à la carte kokin tehtävistä sekä esihenkilönä työskentelystä. Sinulla on aito kiinnostus ja intohimo ruoanlaittoa kohtaan ja pohjoisen maut ja raaka-aineet ovat lähellä sydäntäsi. Haluat kehittyä  ja kehittää toimintaa omalla tekemiselläsi vielä entistäkin paremmaksi. Omaat hyvän paineensietokyvyn, eikä kiireinenkään työpäivä tai muuttuvat tilanteet aiheuta sinulle harmaita hiuksia. 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa ruoan valmistus erityisesti kylmän keittiön puolella, tilausten teko, laadun varmistus sekä tulevan ennakointi ja suunnittelu. Johdat keittiötä omalla esimerkilläsi ja huolehdit keittiötyön tehokkuudesta ja sujuvuudesta yhdessä tiimisi kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Työt alkavat sopimuksen mukaan nykytilanteesi huomioiden ja työllistyt suoraan Lapland Hotels Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Saat Lapland Hotelsin kattavat henkilöstöedut käyttöösi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä osana ammattitaitoista sekä kunnianhimoista tiimiä ja pääset myös osallistumaan ruokatuotteiden kehittämiseen. 

Jätä hakemus ja hyppää mukaan huipputiimiin!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Botnia Career Oy:n kanssa. Botnia Career on oululainen pehmeiden arvojen henkilöstöpalvelualan yritys, joka kuuluu Career.fi -konserniin. Me teemme työtämme sydämellä, kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!

Osaamisalue: