Barona Oy

Leipuri-kondiittori

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 16.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittori, Barona Oy, Barona Teollisuus Oy, Kuusamo

Oletko jo paikkakunnalla asuva tai haaveillut muutosta pohjoisen taivaan alle yhteen Suomen kauneimmista luontokaupungeista? Tässä sinulle mahdollisuus napata vakituinen työpaikka leipurina Petäjälammen Herkulla. Tee haaveestasi totta ja tartu haasteeseen!

Petäjälammen Herkku Oy on elintarviketalo Kuusamossa rantatropiikin vieressä, joka on toiminut vuodesta 2013. Yrityksen toimintaan kuuluu pienleipomo, kahvio ja lähiruokamyymälä. Lähiruoka myymälästä löydät paikallisia ja lähialueen herkkuja sekä kahvion puolella voit nauttia vaikkapa päiväkahvit vastaleivotun rieskan tai suussa sulavan leivonnaisen kera. Leipomon tuotteet valmistamme tilauksesta niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin.

Haemme nyt leipuri-kondiittoria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jos olet reipas, luotettava, kiinnostunut alasta ja valmis 2-vuorotyöhön niin voisit olla meidän uusi työkaveri. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta

   -Kokemusta ja koulutusta alan työstä
   -Aitoa kiinnostusta alaan
   -Suomen tai englannin kielen taitoa
   -Hygieniapassia

    Tarjoamme sinulle

   -Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen meidän mukavassa työyhteisössä
   -Osaavien työkavereiden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, p. 050 917 8430, lasse.limma@kuusamo.fi

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lasse Limma
lasse.limma@barona.fi
0509178430
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: