Ajovarma Oy

Palveluneuvoja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 9:00
  • Suljettu 19.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluneuvoja

Haluaisitko päästä työskentelemään asiakaslähtöisessä tehtävässä? Onko ihmisten kanssa työskentely sinun juttusi? Hienoa, sillä me haemme nyt Ajovarmalle palveluneuvojaa vahvistamaan timanttista joukkoamme! Menestyt palveluneuvojan tehtävässä varmasti aktiivisella ja positiivisella asenteella.

Mistä on kyse? 

Haemme nyt Ajovarman kasvavaan joukkoomme Vantaa Kaivokselan asemalle palveluneuvojia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus kehittyä tuo mielekkyyttä sekä vaihtelua päivääsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa , kotimaisessa konsernissa sekä kehitysmyönteisen työyhteisön tuen ja kattavat henkilöstöedut ( työterveyshuolto, merkittäviä etuja tarjoava sairauskassa, erilaisia alennuksia sekä lounas-, hyvinvointi- ja pyöräetu). Pääset työskentelemään yhteistyöhenkisessä tiimissä, jossa mielipiteesi merkitsee. Palkkaus määräytyy Autoalan toimihenkilöiden TES:n mukaisesti. Työajat arkisin klo:7:30 – 18:00 välillä, keskimäärin 37,5 h viikossa.

Toivoisimme sinulta

Palveluneuvoja vastaa monipuolisessa työssään erilaisista toimistopalveluluista, kuten lupapalveluista, ajoneuvojen rekisteröintiasioista ja vakuutuksista sekä kuljettajantutkintojen asiakaspalvelutehtävistä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta sekä ajokorttien lupapalveluista tai ajoneuvojen rekisteröinneistä. Mikäli sinulla ei vielä ole rekisteröinti- tai lupapalveluoikeuksia, niiden hankkiminen on mahdollista meidän kauttamme. 

Hakijalta edellytämme Suomen kielen taidon lisäksi auttavaa Englannin kielen taitoa, jolla pärjää asiakaspalvelutilanteissa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Mikä A-Katsastus Group Oy?

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 1000 työntekijää yli 170:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.fi.

Kuulostaa kiinnostavalta! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae viimeistään 18.4.2024! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesihenkilö Marjut Kurki puh: 040 674 6844, marjut.kurki@a-katsastus.fi sekä aluevastaava Markus Vanhala puh: 040 559 1672, markus.vanhala@ajovarma.fi.

Osaamisalue: