Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr

Varahenkilö (lähihoitaja)

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 30.11.2022, 10:00
  • Suljettu 14.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varahenkilö (lähihoitaja)

Tervetuloa varahenkilöksi Mentelle

Sytytkö muuttuvista tilanteista, pidät liikkuvasta työstä ja olet työyhteisön hengenluoja? Kaipaatko työhösi vaihtelua, ja haluat kehittää mielenterveystyön osaamistasi?

Etsimme Mente Palveluihin vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) lähihoitajan tutkinnon suorittanutta varahenkilöä nykyisten kahden varahenkilön siirryttyä toisiin työtehtäviin Mentellä. 

Varahenkilöt muodostavat kolmen henkilön tiimin ja yhdessä he paikkaavat eri yksiköiden henkilöstön akuutteja poissaoloja. Työskentelypaikkoina on ensisijaisesti Menten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluyksiköt, joista 3 yksikköä sijaitsee Lahdessa ja 1 yksikkö Heinolassa. Tämän lisäksi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit paikata poissaoloja myös tuetussa asumisessa sekä toimintakeskus Oskussa Vesijärvenkadulla. Varahenkilötoiminta käynnistyi uutena toimintamallina vasta vuosi sitten, joten toivomme sinun olevan kehittämismyönteinen, joka tarkoittaa, että osallistut mielelläsi varahenkilön toimenkuvan kehittämiseen yhdessä kollegoiden, asiakkaiden ja esihenkilöiden kanssa. 

Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti kliseisesti todettuna sitä ”hyvää tyyppiä”, jonka ilmestyminen saa kaikille hymyn huulille. Voit olla ammatillisen urasi alkutaipaleilla, tai jo kokeneempi konkari. Varahenkilönä pääset hyödyntämään mahdollisesti jo aikaisemmin karttunutta mielenterveystyön osaamistasi, mutta myös kehittymään loistavaksi ammattilaiseksi. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia yksiköiden tarpeen mukaan ja pääset muun muassa osallistumaan asiakkaiden arkeen, toteuttamaan lääkehoitoa sekä vetämään erilaisia kuntouttavia ryhmiä. Tärkeintä on, että kohtaaminen ja vuorovaikutus ovat todellisia vahvuuksiasi, ja viikoittain muuttuvat työtilanteet ja yksiköt ovat sinulle lähinnä pala kakkua. 

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7-21välille ja tarvittaessa työ voi sisältää myös yötyötä.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus G20 sekä lisäksi maksamme palkkaluokkalisää. Meillä saat ePassiedun käyttöösi (220€/vuodessa) sekä sinut on vakuutettu kattavalla tapaturmavakuutuksella myös vapaa- aikanasi. Auton saat parkkiin työpaikan pihalle maksutta. 

Tehtävään vaaditaan lähihoitajan tutkinto, hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus (esimerkiksi LOVe/LOP), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Halutessasi tehtävä voi olla myös määräaikainen. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Tehtävän aloitus 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Viherlaakson palvelukeskuksen johtaja Sanna Ojanen sanna.ojanen@mente.fi, puh. 040 1678712

 

Osaamisalue: