Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri, YEK-koulutus, Heinola

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 18.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 16.09.2024, 23:59
  • 16.09.2024, 23:59

Terveyskeskuslääkäri, YEK-koulutus, Heinola

Terveyskeskuslääkäri, YEK-koulutus, Heinola, Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Heinola

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme terveyskeskuslääkäriä Heinolaan suorittamaan yleislääketieteen erityiskoulutusta (YEK). Aloitusajankohtaa ja jakson pituutta voidaan sopia ihan toiveidesi mukaan. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on käytettävissäsi myös YEK-putki, missä saamme halutessasi sovittua sujuvasti kiinnostuksesi mukaisesti myös sairaalapalvelut yhdessä koulutusylilääkärin kanssa.

Ensisijainen toimipisteesi on Heinolan sote-keskus. Muut hyvinvointialueen omat toimipisteet ovat Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella.

Heinolan sote-keskus on lääkärin työpaikka parhaimmillaan, monipuolinen, ammattitaitoa ylläpitävä, sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Olemme ylpeitä sote-keskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Laboratorio ja röntgen löytyvät saman katon alta, samoin kuin iso joukko kollegoja. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Kollegojen kanssa tapaamme päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saa ideoida, erehtyä ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä. Suhtaudumme nuoriin kollegoihin todella myönteisesti. Meillä opit varmasti hyväksi yleislääkäriksi!

Terveysasemallamme yleislääkärin työ on monipuolista yleislääkärin työtä. Kehitämme vahvasti myös sähköisiä palveluja ja tiimimallia osana sote-keskushanketta.
Hoidamme sekä akuutteja että pitkäaikaissairaita monipuolisesti. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä ja meillä lääkärin ammattitaito varmasti pysyy yllä ja kehittyy! Tukea on aina saanut työkavereilta, yksin ei ole tarvinnut puurtaa. Konsultaatiomahdollisuudet kollegojen kesken ovat erinomaiset ja kollegoiden tuki vahva ja yhteishenki loistava. Pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme työnantajana, joka mahdollistaa vapaa-ajan ja työelämän mutkattoman yhteensovituksen elämän eri tilanteissa. Olemme joustava työnantaja, osa-aikatyö onnistuu myös, jos niin toivot.

YEK- lääkärin työnkuva räätälöidään niin, että saat jaksosta mahdollisimman paljon irti. Kliininen työnkuvasi voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan painottaen enemmän tiimityötä tai vastaanottoa, sektorityötä, päivystystä, eri asiakasryhmiä, mikä sinua sattuukin kiinnostamaan.

Olemme myös koulutusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia. YEK-jaksoon kuuluva ohjaus sovitaan yhdessä ohjaajalääkärin kanssa. Mikäli sitoudut olemaan meillä YEK-jaksoa avosairaanhoidossa 12 kuukautta pakollisen 9 kuukauden sijaan, maksamme erillisen sitoutumisbonuksen 12 kuukaudelta.

Kaiken tämän lisäksi tarjoamme sinulle
– perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
– mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
– laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Heinola: Pieni kaupunki, iso elämä sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta koilliseen. Tähtiniemen silta, Heinolan lintutalo ja Vierumäen urheilukeskus ovat muutama esimerkki Heinolan aktiviteeteista ja nähtävyyksistä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Tervetuloa meille!

Palkkaus:Lääkärisopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Ylilääkäri Kirsi Timonen
puh. 050 323 3627
kirsi.timonen@paijatha.fi

Tulosaluejohtaja Pertti Sopanen
puh. 044 482 3171
pertti.sopanen@paijatha.fi

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: