Korsmalmin Hoitokoti Ky - Korsmalms Vårdhem Kb

Sosiaalialan ohjaaja/Sosionomi/Geronomi

  • Sijainti Lapinjärvi
  • Julkaistu 03.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 15:00
  • 30.04.2024, 15:00

Sosiaalialan ohjaaja/Sosionomi/Geronomi

Sosiaalialan ohjaaja/Sosionomi/Geronomi, Korsmalmin Hoitokoti Ky – Korsmalms Vårdhem Kb, Lapinjärvi

Korsmalmin hoitokoti on päihde- ja mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautisen ja yhteisöllisen palveluasumisen yksikkö Lapinjärvellä. Asukaspaikkoja meillä on 41, asukkaat ovat ikähaarukassa 30-84 vuotta.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja osaavaa Sosionomia tai Geronomia vakituiseen työsuhteeseen. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Työ koostuu asukkaiden ohjaamisesta, perushoitotyöstä sekä kuntouttavasta työstä. Työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toivomme myös työntekijältä kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvätasoiset työterveyspalvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä hoitotyön johtaja Tanja Kaukonen, tanja.kaukonen@korsmalminhoitokoti.fi tai puh. 044-7734102 tai melina.andersson@korsmalminhoitokoti.fi.

Palkkaus:YSOSTES, voi esittää palkkatoiveen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hoitotyön johtaja Tanja Kaukonen, tanja.kaukonen@korsmalminhoitokoti.fi tai puh. 044-7734102 tai melina.andersson@korsmalminhoitokoti.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: