Ajasta ja automatisoi hakijaviestintää, ja heittäydy mukaan omalla persoonallasi!

Kalle Ketonen Hakijakokemus, Hakijaviestintä, Rekrytointi, Työnantajakuva

Helppo, ajantasainen ja nopeatempoinen hakijaviestintä on olennainen osa hakijakokemuksen ja työnantajakuvan rakentamista.

Automaattinen ja ajastettu hakijaviestintä tekevät hakijaviestinnästä helppoa, nopeatempoista ja ajantasaista. Miksi turhaan pantata esim. haastattelukutsun lähettämistä, kun sen voi tehdä automatiikan avustamana heti, kun hakija valitaan haastateltavaksi? Tai miksi pahoittaa hakijan mieltä lähettämällä hylkäysviesti juuri ennen viikonloppua tai juhlapyhiä, kun sen voi ajastaa vaikka seuraavaan arkipäivään? Automaattinen ja ajastettu hakijaviestintä onnistuvat Laura Rekrytointijärjestelmällä näppärästi.

Entä kenen nimissä hakijaviestinnän pitäisi tapahtua? Lähtevätkö viestit työnantajan nimissä yleisestä rekrytointi-osoitteesta, vai heittäytyykö rekrytoiva esimies hakijaviestintään omalla persoonallaan ja nimellään? Molemmissa tavoissa on omat hyvät puolensa, ja tämä yksityiskohta onkin hyvä miettiä jo vaikka silloin, kun rekrytointijärjestelmän käyttöönotto on ajankohtaista. Laura Rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjä voi helposti valita asetuksista, lähetetäänkö hakijaviestit oletuksena kirjautuneen käyttäjän kuten rekrytoivan esimiehen nimissä (eero.esimies@example.com) vai yleisemmin työnantajan nimissä (rekrytointi@example.com).

Monesti hakijaviestintä on ykkösjuttu, jota työnhakijatkin toivoisivat enemmän. Ole sinä voittaja ja valjasta Laura Rekrytointijärjestelmän hakijaviestinnän työkalut tehokäyttöön!

Pyydä esittely