LAURA™ on Christina Carelle sujuvin ja paras työkalu rekrytointien hoitamiseen

LAURA™ on Christina Carelle sujuvin ja paras työkalu rekrytointien hoitamiseen

Ramona Westersund Asiakastarinat

Varhaiskasvatuksen, hoiva-alan ja koululaisten iltapäivätoiminnan rekrytointipalvelu Christina Care Oy on käyttänyt LAURA™-järjestelmää rekrytointiensa ja sijaispalvelunsa tukena vuodesta 2018 lähtien. Selkeä ja helppokäyttöinen LAURA™-järjestelmä on saanut runsaasti kiitosta myös Christina Caren sijaisilta sekä asiakasyrityksiltä. LAURA™ onkin Christina Carelle sujuvin ja paras työkalu rekrytointien hoitamiseen.

Mikä on Christina Carelle tärkeintä rekrytointien onnistumiseksi ja miten LAURA™ tukee onnistumista?

Christina Care rekrytoi työntekijöitä päiväkodeille, kerhoille ja vanhusten hoivakodeille valtakunnallisesti. Christina Care hoitaa asiakasyritystensä puolesta koko rekrytointiprosessin; työnhakijaprofiilin laatimisen, työpaikkailmoittelun, hakemusten käsittelyn, alustavat työhaastattelut ja hakijoiden kontaktoinnin hakuaikana.

”Christina Carelle on rekrytoinneissa tärkeintä tavoittaa oikea kohderyhmä ja löytää parhaimmat työntekijät avoimiin työpaikkoihin. Työpaikkailmoituksen laatiminen sekä integrointi useisiin eri rekrytointikanaviin käy LAURA™n kautta helposti ja nopeasti. Työpaikkailmoitusta voi myös muokata kätevästi kesken hakuajan. Julkaisemme kaikki työpaikkailmoituksemme Rekrytointi.com-palvelussa ja olemme löytäneet myös sitä kautta hyviä sijaisia ja työntekijöitä asiakkaillemme.”, kehuu Christina Caren toimitusjohtaja ja yrittäjä Tanja Määttä.

LAURA™-rekrytointijärjestelmän kautta julkaistavat näyttävät rekrytointi-ilmoitukset ja sujuva hakijaviestintä tukevat Christina Carea loistavasti myös positiivisen työnantajakuvan markkinoinnissa.

”Meille on erityisen tärkeää luoda positiivinen työnantajakuva asiakasyrityksistämme. LAURA™n kautta hakijaviestintä on sujuvaa, ja työnhakijaan pidetään yhteyttä koko hakuprosessin ajan. Tämä osaltaan vaikuttaa myös positiivisen työnantajakuvan syntymiseen.”, kertoo Määttä.

Miksi LAURA™-rekrytointijärjestelmä on Christina Carelle paras työkalu rekrytointien hoitamiseen?

Koska Christina Care tekee ensisijaisesti rekrytointeja asiakasyritystensä puolesta, on järjestelmän palveltava sujuvasti useita sidosryhmiä. LAURA™-rekrytointijärjestelmä mahdollistaa esimerkiksi hakijalistojen tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti Christina Caren asiakasyrityksille.

Asiakasyritysten ja niihin rekrytoitavien työntekijöiden lisäksi Christina Carelle tärkeä sidosryhmä ovat myös rekrytointijärjestelmän kautta välitettävät sijaiset. Christina Care tarjoaa pääkaupunkiseudulla päiväkodeille, kerhoille ja kouluille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. LAURA™n sijaishallinnan avulla työtarjousten luominen ja lähettäminen sijaisille on nopeaa ja helppoa ja se hoituu muutamassa minuutissa. Sijaisia tarvitsevat tahot taas vastaanottavat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot suoraan LAURA™-rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

”LAURA™-järjestelmässä meille ehdottomasti tärkeimmät ominaisuudet ovat sijaishallinta, työpaikkailmoittelu, hakijalistat sekä ajanvarauskalenteri. LAURA™ on erinomainen työkalu rekrytoinneissa ja sijaishallinnassa. Se on selkeä ja helppokäyttöinen. Olemme saaneet runsaasti kiitosta myös sijaisiltamme ja asiakasyrityksiltä LAURA™n helppokäyttöisyydestä.”, kehuu Tanja Määttä.

”LAURA™lla on myös huippuosaava ja ystävällinen asiakaspalvelutiimi. LAURA Supportin kanssa olemme räätälöineet kuluneiden 5 vuoden aikana LAURA™n ominaisuuksia meille parhaiten sopiviksi. Toiveitamme on kyselty säännöllisesti ja yhteistyö on ollut sujuvaa! LAURA Support vastaa myös aina nopeasti yhteydenottoihin.”, jatkaa Määttä.

”Suosittelemme ehdottomasti LAURA™-järjestelmää myös muille sijais- tai rekrytointipalveluja tarjoaville yrityksille. Olemme tutustuneet myös muihin vastaaviin rekrytointityökaluihin, mutta LAURA™ on ehdottomasti meille sujuvin ja paras työkalu rekrytointien hoitamiseen.”, summaa Määttä.

Suosittelemme ehdottomasti LAURA™-järjestelmää myös muille sijais- tai rekrytointipalveluja tarjoaville yrityksille. Olemme tutustuneet myös muihin vastaaviin rekrytointityökaluihin, mutta LAURA™ on ehdottomasti meille sujuvin ja paras työkalu rekrytointien hoitamiseen.

Tanja Määttä, toimitusjohtaja ja yrittäjä, Christina Care Oy

Christina Care Oy on varhaiskasvatuksen, hoiva-alan ja koululaisten iltapäivätoiminnan rekrytointipalvelu. Christina Care rekrytoi työntekijöitä päiväkodeille, kerhoille ja vanhusten hoivakodeille valtakunnallisesti. Christina Caren sijaispalvelu palvelee pääkaupunkiseudulla yksityisiä päiväkoteja ja iltapäiväkerhoja. Helsingissä Christina Care tekee yhteistyötä myös kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa.