Tilipalvelu Rantalainen Oy

Datainsinööri

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.05.2024, 23:59
  • 07.05.2024, 23:59

Datainsinööri

Datainsinööri, Tilipalvelu Rantalainen Oy, Helsinki

Rantalainen on Suomen johtava talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaatio ja kasvumme jatkuu niin kotimaassa kuin kansanvälisestikin. Tällä hetkellä palvelemme yli 60 eri toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme.

Kasvumme jatkuessa haemme nyt DATAINSINÖÖRIÄ!

Johtavan tilitoimistoketjun data on herkullisessa vaiheessa. Olemme siirtyneet pilveen ja keräämme dataa keskitettyyn alustaan moninaisista lähteistä. Meillä tiedon jalostaminen kasvaakin juuri nyt eksponentiaalisesti. Toimimme Microsoftin pilvessä Azure-työkaluilla ja olemme siirtymässä Synapsesta Data Fabric:iin. Analytiikaa rakennamme Databricksin päälle ja kesän jälkeen tulemme julkaisemaan laajamittaiset Power BI-raporttikokonaisuudet.

Datainsinöörinä työskentelet datatiimissämme, joka on osa konsernin keskitettyjä digipalveluita. Olet tärkeässä roolissa mukana tuottamassa uusien skaalautuvien palveluiden datan saatavuutta ja pyörittämässä ratkaisuihin sopivaa datatuotantoa ylläpitomalleineen. Tiimissämme on monipuolisesti osaajia senior datainsinööristä ekonomeihin. Tuemme toinen toisiamme kohti yhteisiä tavoitteita, ja meillä on huumorintajuinen sekä rento porukka.

Rantalaisen palvelut kattavat useita talous- ja palkkahallinnon järjestelmiä. Big Data metodeja enemmän toiminnassamme korostuvat ketterät robustit integraatiot ja reaaliaikaisuutta enemmän asiakasarvoamme nostavat räätälöidyt tietoa luovasti yhdistämällä ratkaistut käyttötapaukset. Lisäksi tilitoimistoalan tehokkuuden kasvua vauhdittavat skaalautuvat automaatiot.

Meillä on laajat etätyömahdollisuudet ja voitkin työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Toiveidesi mukaan voit hyödyntää Suomen toimipisteitämme (https://www.rantalainen.fi/toimipisteet/) tai työskennellä etänä.

Miksi Rantalainen?

Tiedämme ja osaamme kuvata tarkasti datatarpeet, joita sekä 25 000 asiakasyrityksellemme luotavan arvon, että oman toimintamme tehostamiseksi kulloinkin tarvitaan. Olemme ylintä johtoa myöten sitoutuneet tiedon kattavaan hyödyntämiseen ja panostamme datan laatuun sekä dataohjautuvuuteen. Halutessasi pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti dataratkaisuihimme jo suunnitteluvaiheessa.

Rantalainen on vakaa, kotimainen ja vauhdilla kansainvälistyvä työnantaja. Saat meillä jatkuvat koulutusmahdollisuudet, asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja elämän muiden osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Tavoitteemme on olla talous- ja palkkahallintoalan paras työpaikka nyt ja tulevaisuudessa! Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä hyvä työympäristö ja reilu arvomaailma. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/).

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy datankäsittely- tai integraatiosaamista mielellään Microsoft ympäristöstä. Kaikki pilviosaaminen ja erityisesti Databricks-osaaminen katsotaan eduksi. Käsittelemme talousdataa erityisesti kirjanpitoon liittyen. Talousdatan ymmärtäminen on eduksi mutta ei ehdoton vaatimus. Saat tarvittavan perehdytyksen perusasioista tarvittaessa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo Data ja Analytiikka -toiminnon johtaja Tatu Kaskela (tatu.kaskela@rantalainen.fi, 050413 1989).

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tatu Kaskela, tatu.kaskela@rantalainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: