Wirestaff Oy

Vuoromestari Turun keskustan ravintolaan

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.03.2024, 11:00
  • Suljettu 14.04.2024, 23:59

Vuoromestari Turun keskustan ravintolaan

Etsimme kokoaikaista ja vakituista keittiön vuoromestaria asiakasyritykseemme Turun keskustaan. Tämän ravintolan korkeatasoinen keittiö tarjoilee kansainvälistä makumaailmaa tyylikkäällä lounaalla ja erittäin tasokkaalla, mutta rennolla päivällisellä ja illallisella. Ravintolassa käytetään vain parhaita ja huolella valikoituja raaka-aineita. Ravintola hellii asiakkaitaan hyvien puitteiden lisäksi vertaansa vailla olevalla asiakaspalvelulla ja laajalla viinilistalla.

Keittiön vuoropäällikkönä toimit tiimin innostavana esihenkilönä ja valmentajana. Työsi on monipuolista ja palkitsevaa. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisesta keittiötyöstä. Osaat organisoida keittiön päivittäisen toiminnan etkä pelkää ottaa vastuuta.

Odotamme hakijoilta:

  • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai tehtävään valmistavaa koulutusta
  • Kykyä hallita suurempia kokonaisuuksia
  • Hygienia- ja anniskelupassia
  • Perus IT-taitoja (Word, Excel, sähköposti)
  • Kielivaatimuksena: sujuva suomenkieli sekä hyvä englanti
  • Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta katsotaan eduksi

Voisiko tässä olla seuraava askel urapolullasi? Älä epäröi hakea tehtävään, vaikka ravintolan nimeä ei mainitakkaan tässä ilmoituksessa. Työtä tehdään upeissa ja rennoissa puitteissa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja monipuolinen. 

Miten hakeminen toimii?

1. Jätä hakemus tämän ilmoituksen linkin kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kerrothan jo hakemusvaiheessa mahdollisimman monipuolisesti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

2. Olemme yhteydessä sinuun ja ehdotamme sinun aikatauluusi sopivaa tapaamista.

3. Tapaamisessa saat tarkempaa tietoa itse ravintolasta ja pääset sen jälkeen todennäköisesti esittäytymään asiakasyrityksellemme.

Laitathan linkin kautta hakemuksen tulemaan:http://wirestaff.likeit.fi/apply/25938317 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Nordlin

050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.