Wirestaff Oy

Varaosamyyjä Pirkkalaan

  • Sijainti Pirkkala
  • Julkaistu 27.03.2024, 0:00
  • Suljettu 14.04.2024, 0:00

Varaosamyyjä Pirkkalaan

Nyt meillä on haussa Yamaha Centterille Pirkkalaan VARAOSAMYYJÄ / HUOLLON VASTAANOTTAJA vakituiseen työsuhteeseen.

Yamaha Centerin tuotekategoriaan kuuluu huipputuotteet prätkät, veneet, perämoottorit, vesijetit pääsääntöisesti. Työssäsi pääset vastaamaan monipuolisesti varaosamyynnistä, huollon vastaanottamisesta ja työhön osallistuvana työnjohtajana. Työvastuuseen kuuluu myös huoltotavaroiden tilauksia.

Kaikista tärkein työssä on asenne ja halu tehdä hommia kyseisten tuotteiden parissa. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta, myyntitöistä, tietokonetaidoista ehdoton plussa. Hakijoilta toivotaan joustavuutta, kaupallista otetta ja järjestelmällisyyttä. Tuotetuntemus myös eduksi työssä.

Mitä Tarjoamme sinulle:

– Erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työroolin laatutuotteiden parissa
– Vauhdikkaan työympäristön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
– Rennon, ammattitaitoisen ja hyvän ilmapiirin omaavan työporukan

Kyseessä on vakituinen työsuhde täysillä viikkotunneilla (37,5/vko). Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 9-17 (kesällä 9-18) ja lauantaisin 10-14 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan. Suunniteltu töiden alkamisajankohta on huhti – toukokuun 2024 aikana.

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaina, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.