Wirestaff Oy

Trukkikuski kesätöihin Lempäälään

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 0:00
  • 28.04.2024, 0:00

Trukkikuski kesätöihin Lempäälään

Nyt olisi auki hyvä homma TRUKKIKUSKILLE kesätöihin Lempäälän Sääksjärvelle.

Työtehtävä on täysin trukilla työskentelemistä, joka sisältää mm. lastausta, purkua, tuotteiden lajittelua. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään 2-vuorossa ma-pe välillä, mutta toivotaan valmiutta 3-vuoroon tarvittaessa.

Hakijoilta toivomme hyvää tekemisen meininkiä ja hiukan kokemusta trukin käytöstä. Tärkein juttu on halu tehdä töitä ja oppia, työhön perehdytetään!

Palkkaus sopimuksen mukaan noin 13€/h luokkaa. Kesätöitä on tarjolla toukokuu – elokuu välille.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteesta www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi samaan pakettiin CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.