Wirestaff Oy

Siivoojia Pirkanmaan alueelle

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Siivoojia Pirkanmaan alueelle

Haemme nyt asiakasyrityksillemme SIIVOOJIA Pirkanmaan alueelle.

Tarjolla on lyhyempiä ja pidempiä työpätkiä muutamasta päivästä vakituiseen pestiin saakka. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, jossa täydet viikkotunnit (37,5h/vko). Työkohteina toimivat ympäri Pirkanmaata mm. koulut, päiväkodit, työmaatilat, toimistot ja myymälät. 

Toivomme Sinulta ahkeraa ja energistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.  Työ on fyysistä, joten hyvää kuntoa ja innostusta fyysiseen työhön tarvitaan. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemusta tärkeämpää on omatoiminen ja reipas asenne työntekoon, ja saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa:

Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930 tai ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.