Wirestaff Oy

Sales & Development Manager (ahtaus- ja konttipalvelut)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.04.2024, 7:00
  • Suljettu 16.04.2024, 23:55

Sales & Development Manager (ahtaus- ja konttipalvelut)

Haemme logistiikka-alan myyntitykkiä kansainväliseen kauppaan!

Etsimme lisää työntekijöitä asiakkaamme kasvavaan perheyritykseen kasvattamaan ahtauksen sekä konttivuokrauksen konttiliiketoimintaa Suomessa ja Euroopassa.  Tehtävässä tulet ottamaan vastuun ahtauspalveluiden ja lisävarusteiden myynnistä sekä kehittämisestä EU-alueella.  Lisäksi tehtäviin kuuluu konttien myyntiä ja vuokraamista Suomessa. Pääset mukaan kehittämään, suunnittelemaan ja myymään alan johtavia tuotteita hyvässä hengessä yhdessä myyntitiimien kanssa.  Työpaikka sijaitsee joko Helsingissä tai Hampurissa riippuen mikä sinulle sopii parhaiten.

Tarjoamme sinulle tässä työpaikassa mahdollisuuden luoda ja kehittää uutta logistiikan alalla EU:n mittakaavassa, joten toivomme sinulla olevan avoin ja eteenpäin menevä asenne. Sinun tarvitsee olla jossain määrin alan ammattilainen ja olla ainakin muutaman vuoden kokemus huolinta/ varasto / rahtialoilta. Hyvä asenne merkkaa myös paljon. 

Työnkuva

-Ahtauspalveluiden myynti ja asiakkuuksien hoito FI+KV

-Konttimyynti ja vuokraus FI+KV

-Varaosien ja lisävarusteiden myynti FI+KV

-Omien tuotesegmenttien kehittäminen FI+KV

Vaatimukset

-Sujuva englannin kielen taito. Työkieli on n.50 % englanniksi, joten luonteva kirjoittaminen, keskustelu ja neuvottelu englanniksi on työssä onnistumisen edellytys

-Myyntikokemusta erityisesti B2B puolella min 3v. Huolinta, logistiikka sekä teollisuusalan kokemus lasketaan eduksi

-Paineensietokykyä ja erinomaista ongelmaratkaisukykyä

-Avoin asenne ja halu oppia ja kehittää uutta

-Kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä

Arvostamme

-Kokemus KV logistiikasta/Satama/Stevedoring alasta

-Teknistä osaamista

-Ruotsin kielen sujuva osaaminen

-Muu kielitaito lasketaan eduksi (erityinen paino Saksan kielitaidolla)

Tarjoamme

Tarjoamme oikealle kaverille kunnon korvauksen kovasta ja hyvästä työstä. Saat työpaikan kansainvälisessä liiketoiminnassa, joka muuttuu nopeasti. Pääset toimimaan viiden kansainvälisen toimistomme kanssa jatkuvassa yhteistyössä.  Tehtävässä sinulla on mahdollisuus luoda uutta liiketoimintaa, palvelumalleja sekä solmia runsaasti kansainvälisiä suhteita.  Sinulla on myös mahdollista työskennellä myös Ruotsin ja Saksan toimipisteillämme.

Työpiste

Helsinki tai Hampuri

Matkustaminen
Työ vaatii matkustamista Suomessa sekä Euroopassa, mutta ei ole viikoittaista.

Mikäli kiinnostuit yllämainitusta ja koet olevasi kansainvälisten vesien myyntitykki, niin täytä hakemus alla olevasta linkistä. Lisääthän hakemukseen hieman tekstiä itsestäsi ja vedenpitävän CVn. Oikea kaveri palkataan tehtävään välittömästi.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/14688740

Lisätietoa tehtävästä antaa 

Lasse Sopanen

0414313477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.