Wirestaff Oy

Sähkötyötaitoinen kunnossapitoasentaja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.05.2024, 0:00
  • 09.05.2024, 0:00

Sähkötyötaitoinen kunnossapitoasentaja

SÄHKÖTYÖTAITOINEN KUNNOSSAPITOASENTAJA

Haemme nyt asiakasyrityksellemme SÄHKÖTYÖTAITOINEN KUNNOSSAPITOASENTAJAA vahvistamaan kasvavaa tiimiä asiakkaidemme kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Tässä tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti Oulussa asiakasyrityksen tiloissa, mutta mahdollisesti myös asiakkaan tiloissa. Työssäsi pääset toteuttamaan mm. vianhakua, ennakkohuoltoa ja korjaustöitä useiden eri valmistajien koneiden ja laitteiden parissa.  Tavoitteenasi on asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja erinomainen asiakaskokemus. Työtä tehdään arkisin ja mahdollisesti myös kahdessa vuorossa.

ARVOSTAMME:

  • Tehtävä vaatii sähköalan koulutuksen
  • Kokemusta vastaavasta tehtävästä (esim. kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja) tai muuta asennuskokemusta
  • Motivaatiota kehittyä kunnossapidon tehtävissä
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta
  • Paineensietokykyä

Etsimämme henkilö on varusteltu hyvällä asenteella ja aidolla kiinnostuksella työtään kohtaan. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tiimityöskentelytaidot ja halua kasvaa alan ammattilaiseksi.

TARJOAMME SINULLE: 

Aina vähintään TES:n mukaisen palkan, mutta siihen voi vaikuttaa kokemuksesi alalta. 

Mahdollisuuden päästä hyvin hoidettuun yritykseen

Neuvontaa työsuhdeasioissa

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään!!

Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/14779047

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Marjo Lipponen

044 237 7839.

 

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Wirestaff on nyt myös Oulun alueella!

Toimistomme sijaitsee Nummikadulla aivan Oulun ydinkeskustassa. Laajennamme aluetta koko ajan ja peruslähtökohtamme on, että haluamme toimia luotettavasti ja asiakaslähtöisesti!

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.