Wirestaff Oy

Rakennusalalle kesätöihin!

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 23.01.2024, 14:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:00
  • 31.05.2024, 23:00

Rakennusalalle kesätöihin!

Haussa usealle rakennusalan asiakasyrityksellemme reippaita ja osaavia aputyöntekijöitä kesän ajaksi.

Työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Kohteet ovat saneeraustyömaita sekä uudiskohteita ja pääasialliset työtehtävät työmailla ovat helppojen suojausten asentaminen, tavaroiden kanto, purkutyöt, piikkaukset ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työaika työmailla on arkisin klo 7.00-15.30. Palkkaus talonrakennusalan tessin mukaan.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta auttaa vauhtiin pääsemisessä. Osaamisen ja kokemuksen mukaan voit päästä avustamaan kokeneita kirvesmiehiä sekä tekemään helppoja rakennustöitä. Töihin saat tarvittavan perehdytyksen.

Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla on fyysinen kunto kohdallaan ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Eduksi katsomme ajokortin ja oman auton.

Aloitus sopimuksen mukaan. Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan heti sesongin alkaessa tai myöhemmin kesällä. Tarve jatkuu elo-syyskuulle. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja työn aloituksen voi sopia joustavasti työntekijän aikataulujen mukaan.

TÄHÄN HAKUUN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Voimassa olevan työturvallisuuskortin
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-18 vuoden ikää

EDUKSI KATSOMME:
-Alan opinnot/tutkinnon                                                                                                                                                              -Aikaisemmat työt rakennustyömailla                                                                                                                                            -Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Kesätyöt, tai muuten rakennusalan työt vielä haussa? Täytä hakemus ja lisää CV:si mukaan.

Lisätietoa hausta antaa: Mikko Jutila, 0503510777, mikko.jutila@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.