Wirestaff Oy

Operaattori koiranruokatehtaaseen

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 0:00

Operaattori koiranruokatehtaaseen

Vafo Finland Oy on osa seitsemässä Euroopan maassa toimivaa tshekkiläistä Vafo Groupia ja operoimme 2023 valmistuneessa modernissa kuivaruokatehtaassa. Tuotamme ravitsevaa ja laadukasta ruokaa koirille ja kissoille. Mm. Hau-Hau Champion ja Dagsmark valmistuvat meidän ammattilaisten käsissä. Kehitämme toimintaa päivittäin yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa.

Toiminnan laajentuessa haemme OPERAATTOREITA monipuolisiin työtehtäviin tehdasympäristöön Nokian Kolmenkulmaan.

Tärkein työtehtäväsi on tuotantolinjaston toiminnan varmistaminen käyttämällä ja valvomalla prosessilaitteita yhdessä työparisi kanssa. Olennainen tehtävä on huolehtia, että kuivaruuan laatu vastaa määritettyjä vaatimuksia. Myös raakamateriaalien vastaanotto ja purkaminen linjastoon, prosessilaitteiden puhdistus ja niiden kunnon seuranta, tuotteiden pakkaus ja varastointitehtävät kuuluvat työtehtäviisi. Työturvallisuus on tärkeä prioriteetti sinulle ja olet mukana kehittämässä niin työturvallisuutta kuin työympäristöäsi.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä, elintarviketeollisuuden tuntemus lasketaan eduksi
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta vastapainotrukilla ajamisesta ja sen hyvää hallintaa
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja tarkkavaisuutta laatukysymyksissä
  • Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

 

Tehtävä tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän nykyaikaisessa kuivaruokatehtaassa, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat laajan perehdytyksen työtehtäviisi.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat vuokratyösuhteella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja jatkuvat sen jälkeen Vafo Finland Oy:n omilla kirjoilla vakituisena työsuhteena.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 

Lisätietoja: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset.

Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.