Wirestaff Oy

Kokki Strömsön Saarelle

  • Sijainti Raasepori
  • Julkaistu 27.03.2024, 7:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:55

Kokki Strömsön Saarelle

Haemme nyt ammattitaitoisia à la carte -kokkeja kesätöihin huippusuosituun saaristoravintolaan.

Majoitus järjestetään!

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja kokkeja kesätöihin Strömsöön kauniiseen saareen. Työtä on tarjolla toukokuun lopusta elokuun loppuun saakka. Ahkera työntekijä saa työskennellä myös pitkissä työvuoroissa. 

Strömsön saariston kokkina pääset valmistamaan laadukkaita à la carte -annoksia ja tarjoamaan asiakkaille upeita makuelämyksiä. Ravintola tarjoaa vierailleen kauden mukaan vaihtuvaa maistelumenua. Ravintolan menu vaihtuu kausittain. Ravintolassa keskitytään klassiseen Pohjoismaiseen keittiöön modernilla otteella, yhdistelemällä paikallisia raaka-aineita yhteistyökumppanien laadukkaisiin tuotteisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa miljöössä sekä mukavassa saman henkisessä ja erityisen rennossa porukassa. Takaamme myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tarvittaessa voimme järjestää majoituksen sinulle.

Odotamme sinulta:

– Aiempaa à la carte -kokin työkokemusta

– Positiivista asennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa

– Valmiutta työskennellä joustavasti erilaisissa työvuoroissa

– Suomen tai englannin kielen taitoa

– Hygieniapassia

– Mahdollisuus liikkua omalla autolla katsotaan eduksi

Täytä helppo ja nopea hakemuslomake tästä ja olemme sinuun yhteydessä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/26295834

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.