Wirestaff Oy

Baarimestari

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.03.2024, 9:00
  • Suljettu 31.03.2024, 23:59

Baarimestari

Etsimme nyt BAARIMESTAREITA useisiin viini- ja cocktail-baareihin Helsingin keskustaan vakituisiin työpaikkoihin sekä kesäkauden määräaikaisiin pesteihin. Oletko sinä etsimämme laadukkaista juomatuotteista kiinnostunut ravintola-alan ammattilainen?

Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta cocktail-juomien valmistuksesta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme rohkeaa ja ulospäin suuntautunutta asennetta, sekä kykyä luoda ympärilleen positiivista energiaa. Tehtävään vaaditaan anniskelupassia ja kykyä työskennellä myös yksin. Tehtävään saat kuitenkin hyvän perehdytyksen osaavilta baarimestareilta. Tehtävän palkkaus on hyvä sillä osa vuoroista tehdään yksin, jolloin palkan päälle maksetaan myös vuorovastaavan lisää. Tunteja on tarjolla tehtävästä riippuen noin 60-100h/3vk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/8120281, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Juuso Puustinen
juuso.puustinen@wirestaff.fi
045 633 5901

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.